Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:07 | January 3, 2015

BLACK ON BLACK

LisaOlsson_lxlvest1LisaOlsson_lxlvest5LisaOlsson_lxlvest3LisaOlsson_lxlvest4 LisaOlsson_lxlvest2

Sweater, LXL. Beanie, H&M. Necklace, Jane Kønig. Bag, Givenchy. Vest, LXL (available as a jacket as well). Shoes, Isabel Marant.

Här har ni min lördagsuniform idag! Västen är magisk att bära över en stickad tröja och jag har faktiskt inte frusit en sekund. Igår kväll var jag och såg nya Micke & Veronica på bio med Karna, är vanligtvis inget superfan av svenska filmer men är nog beredd att ändra mig efter den här! Har ni också varit löjligt trötta på morgnarna senaste tiden förresten? Sengångare på mig. Har i alla fall gått en sväng på stan med mamma under eftermiddagen idag som vi avrundade med en sen lunch och massa prat. Nu ska jag byta om här och sen röra mig mot Ellen för lite häng. So long!

_________________________

Translation: Here you have my Saturday uniform today! The vest is pure magic to wear over a knitted sweater and I actually haven’t been cold for even a sec. It comes in a jacket as well! Have you also been more tired than usually in the mornings lately? I’ve almost become a sloth. Been strolling around in stores with my mum during the afternoon today that we rounded off with a late lunch and lot of talk. Now I’m off to Ellen for some quality time. So long!


34 kommentarer34 kommentarer om “BLACK ON BLACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här