Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

01:17 | January 3, 2015

MY 2014: JANUARY-JUNE

JANUARY

LisaOlsson_januari1 LisaOlsson_januari2 LisaOlsson_januari3LisaOlsson_januari13LisaOlsson_januari4

Jag inledde året med semester över nyår till Kap Verde tillsammans med min familj, en veckas lata dagar och häng i värmen var precis vad jag behövde den tiden! Tillbaka hemma igen så närmade sig modeveckan i Stockholm där jag följde med Toni&Guy backstage, och förutom visningar och en överdos av inspiration blev det som vanligt massa häng med saknade favoriter och allmänt bra dagar. Får bli en liten repris på den här outfiten snart igen! Blev såklart även mycket tid med min böna Karna som alltid. Så oändligt mycket kärlek till den människan. / I started 2014 with a vacation over New Year’s to Cape Verde with my family, a week of lazy days and just relaxing in the sun was excactly what I needed at that time! When I got back home again Stockholm Fashion Week was approaching where I went backstage with Toni&Guy and except from the shows and a dose of inspiration, I got to hang out with some favorites and just had a couple of nice days. Have to do a little repeat of that outfit soon again! And of course I spent a lot of time with my bae Karna as always. SO much love to that girl.

 FEBRUARY

LisaOlsson_februari3LisaOlsson_februari2 LisaOlsson_februari4LisaOlsson_feb LisaOlsson_februari6LisaOlsson_februari5

Det blev februari och då drog jag till London och Fashion Week där tillsammans med Im Next-teamet. Underbar resa!! På plats hade vi även ett samarbete med River Island som blivit en fin samarbetspartner även senare under året. När vi inte jobbade eller sprang runt och upplevde stan, fotade vi som galningar och Rami knäppte inte helt oväntat av några av mina favoritbilder från 2014-arkivet där. Februari bjöd även på en del födelsedagsfirande för vänner och längtan efter vår och värme… / February came and I went to London and Fashion Week there together with the Im Next-team. Had such a great time!! During our trip we also had a collaboration together with River Island which has become a nice partner later during the year as well. And when we weren’t working or running around to enjoy the city, we took crazy many photos – and Rami took some of my favorites from my complete 2014 archive over there. February also included some birthday parties for friends and longing for the spring and heat…

MARCH

LisaOlsson_mars3 LisaOlsson_mars10 LisaOlsson_mars11

LisaOlsson_mars1 LisaOlsson_mars2LisaOlsson_mars12 LisaOlsson_mars4

Under mars var Im Next huvudsponsor för Attitude-mässan där vi höll aktiviteter för våra läsare under två dagar, jag åkte sen till Hamburg i samarbete med Olympus! Minns att våren var tidig både där och hemma i Sverige så vi kastade oss ut på en uteservering så ofta vi bara fick chansen. I övrigt blev det mycket jobb i Stockholm, var och hejade på Kenza när hon dansade i Let’s Dance och det drogs ihop flera middagar hemma i min lägenhet med vänner. / During March Im Next were the head sponsor for the Attitude-fair where we held some activities for our readers during two days, then I went to Hamburg in collaboration with Olympus! I remember that the spring came early both there and back home in Sweden so we forced ourselves to sit at the outdoor seatings as soon as we got the chance. Otherwise I worked a lot in Stockholm, went to watch Kenza participate in Dancing with the stars and had some dinners in my apartment together with friends.

APRIL

april april2LisaOlsson_april april3 april4 aprilsmink

Under april spenderade jag större delen av månaden i Stockholm. Hängde med fina vänner, gick på olika event såsom Angelicas kollektionssläpp för Bik Bok och fick mycket gjort på jobbfronten. Jag höll i mitt första event tillsammans med H&M vilket kändes stort och kul, spelade in sminkvideos för Makiash och hälsade på min syster i Linköping för inflyttningsfest i deras nya lägenhet kombinerat med att få känna på studentfestlivet för en helg. / In April I spent most of my time in Stockholm. Hanging out with friends, went to different events such as when Angelica released her collection for Bik Bok and I got a lot work done. I had my first event together with H&M which made me happy and I recorded makeup videos for Makiash. I also went to visit my sister over a weekend for some quality time.

MAY

LisaOlsson_maj5LisaOlsson_maj7LisaOlsson_maj6LisaOlsson_maj2 LisaOlsson_maj1LisaOlsson_maj3 LisaOlsson_maj4

I början av maj åkte jag till Dubai i en vecka. Första gången där för mig och jag gillade verkligen det! När jag var tillbaka på hemmaplan igen höll jag i ett nytt butiksevent med H&M, då tillsammans med Im Next-gänget och någonstans där omkring blev jag less på jakten efter det perfekta matbordet och fick för mig att jag skulle bygga mitt eget, haha. I maj styrde även Nelly.com ÅRETS fest när de fyllde 10 år med middag, fest och övernattning på Lydmar Hotel. Minns fortfarande den kvällen/natten (framför allt efterfesten på mitt och Fannys rum som är fångad på bild här) som en av de allra roligaste under 2014! / In the beginning of May I went to Dubai for a week. My first time there and I really liked it! When I got back home I helg my second store event with H&M, this time with the Im Next-team, and somewhere at this time I decided to build my own dinner table haha. In May Nelly.com also had the party of the YEAR when they celebrated 10 years with dinner, party and overnight stay at Lydmar Hotel. I still remember that night (especially the after party at mine and Fanny’s room) as one of the most fun nights of 2014!

JUNE

LisaOlsson_juni2 LisaOlsson_juni3 LisaOlsson_juni4 LisaOlsson_juni6LisaOlsson_juni1LisaOlsson_juni15LisaOlsson_17LisaOlsson_juni5

Juni och svensk sommar!! Juni var samtidigt en månad då allt blev totalt upp och ner för mig, för att sedan vända till något bättre. Hade i alla fall en magisk midsommar tillsammans med mina vänner följt av många sena kvällar med prat i timtal, vin, sommarens första dopp i havet och rätt sällskap. I juni startades ett projekt jag gjorde tillsammans med FIAT under sommaren och jag åkte till Rom för att medverka under en butiksöppning för det italienska skomärket Fabi. Åh, vad man saknar den svenska sommaren när man kollar tillbaka i arkivet… / June and Swedish summer!! June was a month when everything totally went upside down for me to then turn to something better. At least I had a magical midsummer together with my friends followed by a lot of late nights with talking for hours, wine, the summer’s first swim in the sea and just the right company. In June I also started a project with FIAT that I did during the summer and I went to Rome as a blogger to participate in a store opening for the Italian shoe brand Fabi. Oh, how I miss the Swedish summer when I look back in the archive…

______________

Phu! Hade först panerat att hela 2014 skulle samlas i ett och samma inlägg, men insåg snabbt att det hade blivit en mil långt. Så här har ni del 1, recap av mitt 2014 mellan januari-juni! Det var ett fantastiskt halvår på många sätt med resor till Kap Verde, London, Hamburg, Rom och Dubai när jag inte reste mellan Malmö och Stockholm, med många roliga uppdrag och samarbeten. Allt ser lätt väldigt färgsprakande och glassigt ut när man summerar så här, men som för alla människor så var några månader av det här halvåret också väldigt jobbiga och påfrestande för mig på många sätt pga att ett förhållande tog slut. Jag önskar att jag visste då hur mycket bättre det kommande halvåret skulle bli och hur stark och glad jag känner mig idag. Del 2 med en sammanfattning av mitt 2014 mellan juli-december får ni nu på söndag! Hoppas att ni gillart. ♡

Phu! First I was planning to make a summary of the whole 2014 in the same post, but I figured out pretty quickly that it would’ve been just crazy long. So here’s part 1, a recap of my 2014 between January-June! It was fantastic six months in many ways with travels to Cape Verde, London, Hamburg, Rome and Dubai when I wasn’t traveling between Malmö and Stockholm, with a lot of fun work and collaborations. Everything easily seems to look so easy, colorful and flashy when you summarize like this though, but like for everybody I had a few months during these half-year that we’re really tough and strenuous for me in many ways because of a relationship that ended. I wish that I knew then how much better the coming six months would prove to be and how strong and happy I feel today. I’ll post part 2 with a summary of my 2014 between July-December for you this Sunday! Hope u enjoyed it. ♡


19 kommentarer19 kommentarer om “MY 2014: JANUARY-JUNE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här