Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:54 | January 4, 2015

MY 2014: JULY-DECEMBER

JULY
LisaOlsson_jan2LisaOlsson_jan5LisaOlsson_jan3LisaOlsson_jan1LisaOlsson_jan6LisaOlsson_july
Juli var en månad då jag bortsett från själva blogginläggen tog lite ledigt från jobb och uppdrag kring bloggen i övrigt, nästan i alla fall. Filmade för FIAT, spelade in vår release-film för Im Next 2.0 samt våra presentationsfilmer där ni kan se min här. Annars hängde jag en del i Köpenhamn, hade sommarfester med mina vänner och spenderade så mycket tid jag bara kunde i vår sommarstuga där jag överdoserade vattenmelon och tidningar eller seglade ut till någon av öarna i närheten för grillkvällar med familjen. / July was a month when I except my usual blog posts took a small vacay from all work linked to the blog, at least almost. I recorded for FIAT, we filmed the release-movie for Im Next 2.0 and also our introduction movies (watch mine here). Otherwise I spent some time in Copenhagen, were partying with friends and spent as much time as possible at our summer house where I was overdosing watermelon and magazines, and took the boat out to an island nearby and had barbecue nights with the family.

AUGUST

LisaOlsson_aug LisaOlsson_aug1 LisaOlsson_aug2 LisaOlsson_aug4 LisaOlsson_augusti6 LisaOlsson_augusti7

Det blev augusti och jag och Fanny flög till New York tillsammans med Levi’s för att vara med och fira lanseringen av deras stora kampanj. Vi hade det så löjligt bra där!! När vi landade hemma igen åkte jag i princip direkt vidare till Göteborg och Way Out West, jetlagged men taggad. Där jobbade jag, Victoria, Rami och Andreas för Nelly.com varvat med skönt häng och bra musik. Augusti bjöd även på modeveckan i Stockholm och Nelly hade kick-off under en välplanerad helg från start. / August came and me and Fanny flew to New York together with Levi’s to take part in their celebration for their new big campaign. We had the best time!! And when we landed home from NY I basically went straight to Gothenburg for the Way Out West festival where me, Victoria, Rami and Andreas worked for Nelly.com and just had a good time with good music. August also meant Fashion Week in Stockholm and Nelly had a fall kick-off over a well-planned weekend from start.

SEPTEMBER

LisaOlsson_september1 LisaOlsson_september2 LisaOlsson_september3 LisaOlsson_september4 LisaOlsson_september5 LisaOlsson_september6LisaOlsson_september7

Vi närmade oss hösten och i september åkte jag till New York igen (!), då med hela Im Next-gänget. Vi fotade, filmade, festade, gick på Bloglovin’ Awards, tog del av Fashion Week och blev överraskade med att få åka helikopter över staden vilket är ett grymt minne från året. Älskade, älskade New York. Dit vill (ska*) jag flytta en dag. I september gjorde jag även två stycken stylingevent, ett av dem med River Island och så fyllde jag 20! / We came closer to the autumn and in September I went to New York again (!), this time with the whole Im Next-team. We were filming, taking photos, partying, went to Bloglovin’ Awards, Fashion Week and flew helicopter over the city which is a really great memory from the year. Love New York. I want to (will*) move there one day. In September I also did two styling events, one of them with River Island and I turned 20!

OCTOBER

LisaOlsson_oktober2 LisaOlsson_oktober3imnext.pressdayLisaOlsson_oktober1 LisaOlsson_veckorevyn4

Oktober kom och vi sprang på pressveckan, Im Next gjorde en plåtning och intervju för Veckorevyn om att jobba i team och inte alltid bara köra sitt eget race (i butik nu!), jag lyckades springa in i en glasvägg på kontoret och fick en spricka i näsbenet (HAHA idiot) och vi firade min systers diplomering över en helg! / October came and we ran around at the press week, Im Next did a shoot and interview for the magazine Veckorevyn about working as a team and not always just your own race, I managed to run into a glass wall at our office and got a small fracture in my nose (HAHA idiot) and we celebrated my sisters diploma over a weekend!

NOVEMBER

LisaOlsson_november5 LisaOlsson_november4LisaOlsson_november2LisaOlsson_november1LisaOlsson_november7LisaOlsson_november6 LisaOlsson_november3

November var nog lite grå och trist för de flesta så det fick kompenseras med extra mycket höstmys i lätt desperation i form av bland annat frukosthäng, middagar och mer kaffe än någonsin. Det var dock en månad med flera spännande möten som förhoppningsvis kommer att påverka mitt 2015 (iihh) och jag höll i mitt tredje event tillsammans med H&M. I november fick jag mersmak för crossfit och jag fick min andra tatuering på plats. Och juste! Nelly.com höll ju i bruncharnas brunch som förvandlades till dagsfest och konstant dans! / Guess November was a bit grey and dull for most of us so it was compensated with some extra autumn hang like breakfasts, dinners and more coffee than ever. November was also a month with a lot of exciting meetings that hopefully will affect my 2015 (iihh) and I had my third event together with H&M. It was a good workout month and I got my second tattoo done. And I almost forgot! Nelly.com held THE brunch that turned into a big day party with dancing for hours!

DECEMBER

LisaOlsson_december3 LisaOlsson_december4LisaOlsson_december2LisaOlsson_december5 janni-deler-surf-moroccoDSC_6303

December och årets sista månad. Allra bäst och roligast var ju som ni säkert kan gissa vår surfresa till Marocko! Jäklar vad roligt vi hade, tror jag skrattade för hela året där borta. Hoppas på mer surf under 2015! Annars bjöd december på massa jobb innan jul, Gina Tricot styrde en middag för ett gäng svenska och internationella bloggare och såklart blev det en stor dos slappande och kvalitetstid med familj, släkt och vänner nu under jul- och nyår. / December and the last month of the year. Best of all this month was probably not so surprising our surf trip to Morocco! We had so much fun there, think I was laughing for the whole year over there! And I’m hoping for more surfing during 2015! Besides that December included a lot of work before Christmas, Gina Tricot held an awesome dinner for some Swedish and international bloggers and of course a lot of relaxing and quality time with family and friends now during Christmas and New Year’s.

_________________

Till skillnad mot det delvis lite skakigare första halvåret av 2014 så kan jag genuint säga att det här senaste 6 månaderna har varit de bästa någonsin för mig! Jag har fått resa mycket, gjort roliga jobb och samarbeten, vuxit som människa och satt upp mål som jag vill jobba mot under 2015. Och framför allt har jag värderat att omge mig med människor som ger mig positiv energi, som jag kan lita på, som vill lyfta mig och som jag vill lyfta och mer därtill tillbaka. Livet är verkligen för kort för att dras ner och begränsas av negativ energi och fel umgänge. Så tacksam för allt under 2014, TACK till er underbara läsare för att ni följer, kommenterar och mailar – och nu jävlar kör vi 2015!!

/ In comparison with the partly shaky first half-year of 2014, I can genuinely say that the last 6 months has been the best time ever for me! I’ve been able to travel a lot, done fun work and collaborations, grown as a person and put up goals that I will work for during 2015. And maybe above all, I’ve really valued to surround myself only with people who gives me positive energy, who I can trust and people that wants to lift me up and that I want to lift and even more back. Life really is to short to be pulled down and narrowed by negative energy and wrong company. I’m so thankful for everything 2014 gave me, THANK you all lovely readers for following, writing comments and emails and now let’s do 2015!!


20 kommentarer20 kommentarer om “MY 2014: JULY-DECEMBER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här