Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:09 | January 10, 2015

SATURDAY BRUNCHIN’

LisaOlsson_brunch1 LisaOlsson_brunch2LisaOlsson_brunch6LisaOlsson_brunch3 LisaOlsson_brunch4 LisaOlsson_brunch5

Kickade igång den här helgen på allra bästa sätt imorse med brunch (tips: addera blåbär till det vanliga scones-receptet!) hos Ellen tillsammans med mina underbara vänner. Rörde mig inte hemåt förrän tre timmar senare och under eftermiddagen har jag passat på att springa ärenden i stormen, hämtat ut min nya kaffemaskin och jobbat framför datorn. Senare ikväll ska jag möta upp tjejerna igen, hemma hos mig nu och sen blir det utgång! Hoppas att ni har en grym lördag! So long

_____________________________

Translation: Kick started this Saturday in the best possible way, with brunch at Ellen together with my lovely friends. Didn’t went home until three hours later and during the afternoon I’ve been running around doing some errands, picked up my new coffee machine and got some work done. Later tonight I’m meeting up the girls again at my place and then we’re going out dancing tonight! Hope you’re all having a great Saturday! So long


22 kommentarer22 kommentarer om “SATURDAY BRUNCHIN’”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här