Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:47 | January 14, 2015

MY BEAUTY FAVORITES

LisaOlsson_beautyfavorites1

Kan inte ens minnas senast jag gjorde ett sådant här inlägg och en del produkter uppdateras ju ständigt, så nu kör vi!

1. Dolce & Gabbana “L’imperatrice”. Min favoritparfym of all times vågar jag nog säga. Vi tog omedvetet ett uppehåll på ett år efter ett långt och troget förhållande, men nu är vi nyligen återförenade igen. Hehe. Älskar även en doft från Armani som jag lyckats glömma namnet på…

2. Drybar “Triple Sec”. Denna spray har nog den godaste lukten av alla hårprodukter jag testat, vilket resulterar i att jag hetssprayar, får en överdos och flaskan tar slut för snabbt. Hur som helst grym produkt som ger håret textur, volym och fräschar upp! Använder oftast detta istället för hårspray som jag inte är så förtjust i normalt.

3. Moroccanoil. Håroljan från Moroccanoil känner säkert de flesta av er redan till. Under vår/sommarhalvåret är jag oftast inte lika flitig med oljor och inpackningar för håret, men nu under vintern när hud och hår tar mycket stryk av kylan och den torra luften är det dags!

4. Smashbox primer “Photo Finish”. Bestämde mig för att testa Smashbox’s primer en gång för alla efter alla recensioner och är trots användning under en kort period beredd att hålla med! Primer är ett måste och jag har en känsla av att denna får stanna i min necessär under en lång tid framöver.

5. Glo Minerals “Body Bronzer”.  En produkt jag aldrig använder till vardags, men när det vankas någon fest eller event ger den här bronzern ett jättefint glow! Jag föredrar att blanda ut den med en vanlig body lotion för ett mer naturligt resultat och den torkar snabbt, fläckar inte av sig och tvättas av med tvål och vatten.

6. Urban Decay “All Nighter”. Denna spray, som fixerar makeup och återfuktar, införskaffade jag när jag var i New York senast. Och vare sig det gömmer sig lite placeboeffekt i det hela, inbillar jag mig att den gör sitt jobb och känns skön mot huden.

7. Rituals “Rice Body Scrub”. Inte superlängesen jag upptäckte Rituals produkter och numera är jag helsåld! Tvålarna, deras lotions eller som här – deras Body Scrub med körsbärsblom och organsik rismjölk.

________________________________

Translation: I can’t even remember the last time a did a post like this, and of course some of the products are often updated – so here we go!

1. Dolce & Gabbana “L’imperatrice”. Must be my favorite perfume of all times, I believe. We took a break from each other for almost a year after a long and loyal relationship. But now we’re reunited again. Hehe. I also love a scent from Armani that I’ve unfortunately forgot the name of now…

2. Drybar “Triple Sec”. Think this spray’s got the best smell I’ve ever experienced when it comes to hair products, which results in that I use it crazy much, get an overdose and the bottle gets empty too fast. Still, an awesome product that gives the hair nice texture, volume and refreshes! I use it instead of hairspray that I’m not a big fan of.

3. Moroccanoil. Think most of you already know about the Moroccanoil. I’m usually not that good at using oils and masks for the hair during spring and summer, but now during winter when your hair and skin easily get damaged by the cold and dry air, it’s time to say welcome back!

4. Smashbox primer “Photo Finish”. Decided to try the Smashbox primer out after all reviews and even though I’ve not been using it for a long while, I can already tell that I agree! A primer is a must and I have a feeling that it’ll stay in my makeup bag for a long time ahead.

5. Glo Minerals “Body Bronzer”. I never use this product in everyday life, but sometimes when I’m off for a party or event I put this on and it gives the skin a great glow! I prefer to mix it out with a regular body lotion for a more natural result and it dries fast, doesn’t stain off and washes of with soap and water.

6. Urban Decay “All Nighter”. I bought this setting spray last time I was in New York and it keeps the makeup on point, if it’s not a little bit of a placebo effect to say haha. At least imagine that it make a difference and it feels good on the skin.

7. Rituals “Rice Body Scrub”. I discovered the products of Rituals for not so long ago, and nowadays I’m completely sold! Their soaps, body lotions and this one – the Body Scrub with organic milk and cherry blossom.


17 kommentarer17 kommentarer om “MY BEAUTY FAVORITES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I just ordered the moroccon oil and can’t wait for it to arrive and try it 🙂

  http://fashionbarbecue.com

  Reply
 • Älskar håroljan från Morrocanoil!

  Reply
 • I’d love to try the fragrance!
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

  Reply
 • I cant live without my makeup setting spray <3

  http://tostylewithlove.com/
  Daphne

  Reply
 • Jag har hört så mycket bra om fler av dessa produkter 🙂

  Reply
 • Roligt när du tipsar om skönhetsprodukter, fortsätt gärna med det! 🙂

  Reply
 • Love the Moroccan oil — works wonders!

  http://www.mintnotion.com

  Reply
 • Fast åh nej köp inte Morrocanoil!! Den är jätteöverprisad och huvudingrediensen är silikon, inte olja!

  Silikon lägger sig på hårstrået som en hinna och hindrar fukt från att tränga in. Detta leder i slutändan till att ditt hår endast kommer att se fint ut om det är fullproppat med silikoner, men under ytan är det torrt och slitet.

  Reply
 • ÄLSKAR parfymen! Den doftar verkligen gudomligt.

  http://TRENDENEUR.com

  Reply
 • Mye likt på badehylla mi 🙂

  Reply
 • Oj den där parfymen är superljuvlig <3

  Reply
 • sådana här inlägg är alltid uppskattade 😀

  Reply
 • Hej! Tänkte bara kolla med dig om du funderar på att sälja dina gråa acne skor, http://lisaplace.devote.se/blogs/4416777/zoom-zoom.htm, har drömt om dom såå länge men hittar ingen som säljer sådana.. Så går du i dom tankarna är jag riktigt intresserad av att köpa dom! Kram

  Reply
 • Hej! Vad använder du för att redigera/edita dina foton? Dom är alltid så himla fina!

  Reply
 • Nice post!
  http://www.jenniferkaya.com

  Reply
 • Rituals is so amazing! It’s from the Netherlands and a big succes here for a very long time!

  Reply
 • alltså “moroccanoil” är INTE bra, people och lisa. äkta, ekologisk arganolja (som endast finnns i marocko därav namnet moroccan oil) är grymt- JA! dessutom är det billigare att köpa en sån flaska i hälsokostbutik än vad moroccanoil är. precis som en person skrev där uppe så består det av silikon och annan skit (och i princip ingen äkta argan-olja). det lurar folk ett tag att håret blir bättre, men kommer resultera i ett ännu mer slitet hår som, också som skrevs där uppe, kommer vara beroende av silikon och annan skit för att se bra ut men det kommer inte vara fint av sig självt.
  Tro mig, jag vet. Jag var också helt tagen av moroccanoil tills jag insåg att nej detta är bara skit och nu har jag sen typ 2 år tillbaka endast använt naturlig/ekologisk hårvård, bland annat äkta 100%ig arganolja. SÅ värt det. mitt hår är fräscht, går ner till rumpan och är friskt och behöver typ aldrig trimmas (förmodligen pga den fantastiska arganoljan). 🙂

  Reply