Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:57 | January 20, 2015

OVER KNEE SUEDE

LisaOlsson_tigershoes1 LisaOlsson_tigershoes2

Shoes, Tiger of Sweden

Hej på er! Har varit en låång tisdag för mig, klev upp strax före klockan 4 imorse för att röra mig mot Köpenhamn och flyget till Finland, Helsingfors. Jag och Rami har varit där bara över dagen för att hålla ett föredrag tillsammans för ett gäng finska bloggare i samarbete med hårvårdsmärket Aussie, om hur vi arbetar med och använder oss av video i vårt jobb på olika sätt. Kul uppdrag att få göra! Och i samma veva tänkte jag passa på att låta er säga hello till dessa nya skönheter i min skogarderob. Over knee-stövlar i mocka, med en spräcklig yta som gör dem snäppet roligare och får dem att poppa. Tiger vet hur! Puss

________________________

Translation: Hey you! This Tuesday have been pretty long for me, I went up right before 4 o’clock in the morning to go to Copenhagen and catch my flight to Finland, Helsinki! Me and Rami went there just over the day to hold a presentation for a bunch of Finnish bloggers in collaboration with the hair products company Aussie, speaking about how we work with and use video material in our job in different ways. Fun job to do! And while I’m on it I thought I could take the chance to say hello to these new beauties in my shoe closet. Over knee boots in suede with an almost speckled surface which really makes them pop. Tiger sure knows how! Love


23 kommentarer23 kommentarer om “OVER KNEE SUEDE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här