Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:48 | January 21, 2015

7 SNAPSHOTS

LisaOlsson_everyday4

Orkar knappt vad fina dessa fönster är i min vän Märtas nya lägenhet. / Can’t even deal with how beautiful these windows are in my friend Märta’s new apartment.
LisaOlsson_everyday5Fixade nya svarta, blanka klor häromveckan. Nu flyttar jag ju till Stockholm om bara ett par veckor men jag måste verkligen tipsa er om Suela på Salong Suela i Malmö ifall ni är intresserade av att testa! Har gått dit i över två år nu utan att låta någon annan röra mina naglar. Supersnäll, noggrann och bäst bara. / Got myself some new black, shiny nails the other week. 16_0076 GT_114908Två bilder från när Gina Tricot bjöd in till middag med vårkänslor i deras showroom. Håll ögonen öppna för massor av vårfint i butik snart! / Two photos from when Gina Tricot invited to a dinner with spring feelings in their showroom. Keep your eyes open for a lot of nice spring pieces in stores soon!LisaOlsson_everyday3Ett showroom-besök hos bästa Jennie-Ellen. / A showroom visit at the best Jennie-Ellen.

LisaOlsson_everyday1Brunchredo (och smekning av blomvaser tydligen haha?) hos Ellen med mina favoriter för ett par helger sen. / Brunch ready (and caress of the flower vase apparently haha?) at Ellen with my favorites a couple of weeks ago.LisaOlsson_everyday2Julian på språng / Julian on the run ♡


21 kommentarer21 kommentarer om “7 SNAPSHOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här