Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

29
/January
08:00

BACKSTAGE WITH TONI&GUY – DAGMAR AW15

LisaOlsson_dagmaraw151LisaOlsson_dagmaraw152LisaOlsson_toniguyLisaOlsson_dagmaraw154LisaOlsson_dagmaraw155LisaOlsson_toniguy2LisaOlsson_dagmaraw153

Dagmar AW15 Backstage with Toni&Guy

Igår under modeveckans andra dag gick jag backstage tillsammans med Toni&Guy inför Dagmar’s AW15 visning. Visningen i sig tillhör utan tvekan en av mina favoriter från dagarna och var fantastiskt fin, både kollektionen i sig och hur man skapat en komplett, genomtänkt look från topp till tå såsom styling och den oljiga/wet look känslan på modellernas hår. Jag fick även lyxen att få mitt eget hår stylat av Toni&Guy-teamet vilket ni kan ana på bilden ovan, men jag återkommer till det lite mer ingående med tillvägagångssätt och produktval i ett separat inlägg inom kort! Deras senaste tillskott, Matte Texture Dry Shampoo skapade en grym naturlig look med volym och textur perfekt för mitt typsikt skandinaviska hår. En way to go-beskrivning kommer inom kort! Puss

__________________________

Translation: Yesterday during fashion week’s second day I went backstage together with Toni&Guy before the Dagmar AW15 show. The show itself was definitely among my personal favorites from fashion week and was put so beautiful together with a complete look and styling with the oily/wet look hair and make-up. I also got the luxury to get my own hair styled by the Toni&Guy team which you can see a sneak peek of here above, but I’ll let you know more about that part such as the process and which products that were used in another post soon! One of their latest product, Matte Texture Dry Shampoo gave me an awesome natural look with both volume and texture perfect for my typical Scandinavian hair. A way to go-description will be posted asap! Love


7 kommentarer7 kommentarer om “BACKSTAGE WITH TONI&GUY – DAGMAR AW15”

    Åh, vill jättegärna se bilderna från stylingen. När kommer dessa? Tack för en fin fin blogg! Kram E

    Reply

    Jag planerar att få upp det på bloggen i morgon 🙂 Tack, vad glad jag blir!! Kram

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.