Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

29
/January
11:29

BORDEAUX COAT

LisaOlsson_leo5LisaOlsson_leo6LisaOlsson_leo3

My 3rd Zalando outfit: Coat, Ganni (HERE). Pants, Vero Moda (HERE). Sweater, Hope (HERE). Shoes, Bally (HERE). 

Bjussar på min tredje och sista look som jag stylat ihop för Zalando med mina handplockade favoriter! Älskar kombon polo med en mysig ullkappa these (cold) days. Och skinnbyxorna sitter som en smäck. Nu är jag tillbaka i Malmö igen och måste ägna hela dagen åt att sortera mina kläder/flyttpacka allt i min lägenhet innan jag flyttar på söndag – men jag ger er mer uppdatering senare ikväll. Så länge kan jag påminna er om att delta i min tävling HÄR där ni har chansen att vinna den perfekta cashmeretröjan från Davida Cashmere! Avslutas i morgon så GO!!

________________________

Translation: Giving you my third and last look that I’ve styled for Zalando with my handpicked favorites! Love the combo of a polo with a cody wool coat these (cold) days. And the leather pants just got that perfect fit. I’m back in Malmö today but I basically have to devote the day completely to sort my clothes and some more packing before I’m moving this Sunday – but I’ll give you some more update on the blog later tonight. Meanwhile I can remind you to join my contest HERE (worldwide) where you have the chance to win the perfect cashmere sweater from Davida Cashmere! Ending tomorrow so GO!!


28 kommentarer28 kommentarer om “BORDEAUX COAT”

  Great coat!
  I also really love the sweater you’re wearing.

  Feel free to read my stories at my blog
  losingstruggle.blogspot.com

  Reply

  Hej! Har följt dig av och till i flera år. Älskar din stil! Har precis flyttat till malmö älskar staden nu när du ska flytta kan du inte göra en lite guide på dina favorit ställen i Malmö? Allt från shopping, till uteställen, mat med mera. Mvh Ylvis

  Reply

  Hej & tack!! Vad roligt att du har flyttat hit och framför allt att du trivs bra. Jättebra idé! Jag är väldigt stressad för tillfället pga flytten i helgen och att jag reser bort i två omgångar dagen efter jag flyttat, men jag ska utan tvekan fixa detta så fort jag bara kan (: Kramar!

  Reply

  Så himla snygg outfit! Kappan är verkligen cool. 🙂

  Reply

  Hej! När får vi veta vinnaren av Davida Cashmere-tävlingen? Håller tummarna så hårt att det ska vara jag nämligen!! 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.