Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

29
/January
21:00

THE ZALANDO SUITE

LisaOlsson_zalando LisaOlsson_zalandodiplomat6LisaOlsson_zalandodiplomat4LisaOlsson_zalandodiplomat2LisaOlsson_zalandodiplomat3LisaOlsson_zalandodiplomat5

Här kommer en liten inblick i sviten på Hotel Diplomat som vi hade i samarbete med Zalando under modeveckan! Den var så himla fint uppbyggd som en walk-in-closet, med våra handplockade favoriter från deras sortiment på respektive klädstång. Och det är alltså dessa personligt utvalda plagg som jag stylat ihop och burit under Fashion Week och visat er här! Sjukt impad över vilket enormt stort utbud av varumärken de erbjuder. Och ni som följer mig på Instagram har kanske redan sett att vi kickade igång måndagen med en härlig Afternoon Tea-tox (dreglar när jag tänker på de där mini-sconesen så här i efterhand) med gänget på Diplomat. Nu: fortsätta packa här i röran! Puss favoriter

_________________________

Translation: Here’s an insight in the suite at Hotel Diplomat that we had in collaboration with Zalando during Fashion Week! It was so beautiful made as a walk-in-closet, with our handpicked favorites from their assortment hanging on each clothes rail. And it is these personally selected pieces that I’ve styled and been wearing and showing you here during Fashion Week! I’m really impressed by the huge selection of different brands they’re offering. And those of you who’s following me on Instagram as well have maybe already seen that we kick-started the Monday with a cozy Afternoon Tea-tox (I drool when I think about those mini scones we had) with the gang at Diplomat. Now: keep on packing in the mess here! Love to you


18 kommentarer18 kommentarer om “THE ZALANDO SUITE”

  love all the jewelleries. P.S don’t forget to check my blog out guys, thanks.

  Reply

  gud så roligt! förstår om du älskar ditt jobb 😉

  Reply

  Vet du vart det runda bordet med guld fot kommer ifrån? Blev kär när jag såg det och kan inte släppa det

  Reply

  Dessvärre inte :/ men tror att Rum21 kan ha några liknande varianter! Kram

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.