Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:37 | January 30, 2015

HAIRSTYLE – WAY TO GO

LisaOlsson_toni&guy1LisaOlsson_toni&guy4LisaOlsson_toni&guy6LisaOlsson_toni&guy5LisaOlsson_toni&guy8

Hair styling by the Toni&Guy team

Som jag nämnde för er häromdagen så fick jag lyxen att få mitt hår stylat av Toni&Guy teamet en av dagarna som var huvudsponsorer för Fashion Week! Som ni säkert märkt och vet vid det här laget så gillar jag ju naturlig volym med mjuka, utborstade lockar som inte känns för perfekta eller fixade. Och precis det fick jag av Toni&Guy!

Way To Go

1. De började med att applicera deras Heat Protection Mist i hårlängderna/topparna för att skydda håret mot värmen och samtidigt motverka statiskt hår (som ju lätt förekommer nu under vintern)

2. Därefter lockades det bort från ansiktet i något större hårsektioner med hjälp av en plattång, vilket jag själv alltid använder för lockar, som därefter ska låtas svalna en liten stund innan man rör eller applicerar mer produkter i dem.

3. När lockarna var klara och svalnat applicerades deras nya Matt Texture Dry Shampoo i hårbotten. Sällan jag blir blixtövertygad av en hårprodukt men den här sprayen är grym!! Främst tänkt för hårbotten men ingen dum idé att spraya i det lite lätt även ut i hårlängderna för extra hållbarhet.

Och då jag har många men väldigt fina/tunna hårstrån, visserligen med lite naturlig volym, så undviker jag gärna att använda hårspray eller att överlag ha i för mycket produkter i håret då det bara tyngs ner, men nu krävdes alltså varken en massa spray eller tupering. Och känner man att man önskar lite ny volym och rörelse i håret under dagen så är det bara att krama upp håret med händerna i hårbotten, eftersom textursprayen ger stadga.

4. Slutligen i med några få (!) droppar av deras Serum Drops som är en hårolja att applicera bara precis i topparna för att förebygga frissighet och ge en glansig finish. Good to go! ♡

__________________________

Translation: As I mentioned for you a few days ago I got the luxury to get my hair styled by the Toni&Guy team who were the head sponsor of Fashion Week! And as you probably know and have noticed I like natural volume with soft, brushed curls that doesn’t feel too perfect or fixed. And that’s exactly what Toni&Guy gave me!

Way To Go

1. They started with applying their Heat Protection Mist to protect the hair from the heat and at the same time to avoid static hair (which occurs more often now during winter).

2. Then they started to make the curls in slightly larger hair sections with a straightener, which I also always use when making curls, which then were allowed to cool for a while.

3. When the curls were done and cool they applied their new product Matt Texture Dry Shampoo in the scalp. It rarely happens that I get super convinced by a hair product right away but this spray is just awesome!! Primarily for the scalp but it’s not a bad idea to also apply some in the hair lengths as well.

And since I got many but fine hairs (although with a little natural volume) I try to avoid using hair spray or to overall apply a lot of products to my hair though it will only feel weighed down, but now neither much spray or back-comb were needed for this look. And if you feel that you want some new volume or movement to the hair later during the day you just scrunch up the hair with your hands in the scalp, since the texture spary gives the hair sustainability.

4. And finally, put a few (!) drops of their Serum Drops which is a hair oil to apply only in the ends to prevent frizz and for a shiny finish. Good to go! ♡


15 kommentarer15 kommentarer om “HAIRSTYLE – WAY TO GO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här