Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

24
/February
10:02

KICK START BREAKFAST

LisaOlsson_skanemejerier

Frukost har nog alltid varit mitt favoritmål på dagen och jag önskar att varje morgon hade plats för lite extra tid åt att just göra i ordning en mer ordentlig sådan. Idag tog jag i alla fall chansen (extra härligt att kicka igång en ny vecka med detta), och något som faktiskt är väldigt snabbt och lätt fixat är en skål med kefir med varierad topping utefter vad man känner för. Idag körde jag på en näve granola med hasselnötter och dadlar, lite osaltade cashewnötter, blåbär och banan. Lindahls Kefir med naturell smak är inte bara något jag gärna kör som frukost, utan även som ett mellanmål efter träning som återhämtning för kroppen tack vare den högre proteinhalten.

xx

_______________________________

Translation: Breakfast has always been my favorite meal during the day and I wish every morning had that little extra time and space to make a proper one. This morning I took the chance (extra nice to start a new week with this), and something that’s actually very fast and easy to make is a bowl with kefir with varied toppings depending on what you feel for. Today I went for a handful of granola with hazelnuts and dates, some unsalted cashews, blueberries and banana. Lindahls Kefir is not only something I like to eat for breakfast, but also as a snack after my workout as recovery for my body thanks to the high protein content.


21 kommentarer21 kommentarer om “KICK START BREAKFAST”

  I love it also to have breakfast and to the pleasures in my life belongs to have a extra long breakfast on the weekends and reading the newspaper for hours 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Reply

  Gud så gott det ser ut, måste testa Kefir till mellanmål direkt !!

  Reply

  Frukost är den bästa måltiden! Denna såg väldigt god ut 🙂

  Reply

  Yum, that’s looking like a delicious breakfast! Breakfast is my favorite meal of the day too. I love ittt!

  Reply

  ÄLSKAR också frulle, men är såå kass att variera mig haha

  Reply

  Vad gott det låter men jag tycker lunchen är godast för jag är aldrig hungrig på morgonen 🙂

  Reply

  Hej! Undrar bara vart du köpt de snygga tightsen du la
  Upp på instagram med kvargen och Nike skorna?
  // Frida 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.