Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

25
/February
22:05

WHITE SHIRT

LisaOlsson_korgstol1LisaOlsson_korgstol3LisaOlsson_korgstol2The white shirt, HERE (adlink)

Den vita skjortan är ju ett solklart all-time basplagg som bör finnas i varje basgarderob, och gör sig lika bra i stadsmiljö som att vika ner i resväskan till semesterlooken. Den längre varianten kan lätt kombineras med skinnbyxor eller denim, liksom avslappnat och löst över en bikini med bara ben. Kameleontplagg trots sin enkelhet. Och de där bilderna – från morgontimmen i den där korgstolen, i den där miljön? Yes, dit vill jag tillbaka. Typ nu. G’night hjärtan ♡

____________________________

Translation: The white shirt sure is an all time garment that should be in every base wardrobe, and it works just as good in the city as bringing it for your vacation look. This longer model can easily be combined with leather pants or denim, or worn casually and loose with bare legs over a bikini. And this pictures – from the morning hour in that hanging hair, in that surrounding? Yes, I wanna go back. Like now. G’night favorites ♡


26 kommentarer26 kommentarer om “WHITE SHIRT”

  you look amazing! that is just the coolest setting and you look dang attractive in that white shirt themed outfit!

  Reply

  så perfekt!! passar ju till allt 😀

  Reply

  Hej Lisa!

  Har läst din blogg sedan du var 14 och jag 15 och tycker den blir bättre och bättre med tiden. Älskar hur du blandar ämnen och bilder men ändå har en touch av mode i allt du skriver. Jag håller på och utbildar mig till jurist (är idag 21 och går andra terminen). Jag älskar mode men utbildar mig inom ett område som kan vara och till stor del är ganska konservativt och auktoritärt. Jag hade verkligen uppskattat om du kunde ge tips på lite olika skol/jobb outfits som passar för en jurist. Jag vill se professionell ut och framstå som en person med pondus och makt samtidigt som jag vill vara modern och ung så att jag inte blir tråkig!
  Hade varit toppen med lite hjälp!
  Kram

  Reply

  vilka otroligt vackra och harmoniska bilder

  Reply

  Loooove glasögonen!!! Vart kommer dem ifrån? Kramar 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.