Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:07 | February 28, 2015

A D Y N

LisaOlsson_adyn1LisaOlsson_adyn2Top, ADYN. Pants, Vila (here!). Shoes, Nelly (here!) (adlinks)

Lite material från Londons gator tidigare i februari! Skapa rörelse i sista bilden genom att dra över bilden med muspekaren/fingret beroende på om du sitter vid en dator eller smartphone. Glöm inte att följa mig i appen Spin My Planet under “Lisaplace” för mer spins! Måste även passa på att slå ett slag för det Londonbaserade märket ADYN, så härliga killar som ligger bakom det. Igår kväll återförenades jag med Karna för sushikväll och häng och i denna stund väger jag mellan fortsatt soffläge och utgång…hur som helst, hoppas att ni har en magisk lördag! So long

______________________________

Translation: Some photo material from the streets of London earlier this February! Create movement in the last photo by spinning it laterally depending on whether you’re sitting by a computer or smartphone. Don’t forget to follow me in the app Spin My Planet at “Lisaplace” for more spins! And I just have to mention the London based brand ADYN for you guys, such great guys behind it. Yesterday night I was reunited with Karna for some sushi and quality time and right now I weigh between relaxing or going for a night out…anyhow, hope you all have a great Saturday! So long


15 kommentarer15 kommentarer om “A D Y N”

  Så snygg outfit! Och så roligt att du visar outfitsen på ett annat sätt 🙂

  Reply

  I always love all black outfits, but this one is really pretty! Also I love the London vibe

  Reply

  hur är dessa skor att gå i? 🙂

  Reply

  Har burit dem flertal gånger och utekvällar och de är förvånansvärt bekväma! Sitter skönt på foten och inga skoskav (:

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här