Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:00 | March 15, 2015

HAIR

LisaOlsson_hairtalk

Var förbi bästa Marre tidigare i veckan och gav håret en uppfräschning! De har redan fått så fint i nya salongen på Riddargatan. Den här gången satte vi för första gången även i lite extensions från Hair Talk – fantastisk kvalité och fair trade och väldigt naturligt resultat för att få lite extra fyllighet. Marre gjorde mig även snäppet mörkare i hårbottnen och varvade mörka med ljusa slingor med balayage teknik. Glöm inte att kolla in serien Kändisklipparna med Marre här om ni missat det!

__________________________

Translation: Went by the best Marre earlier this week and got some new fresh hair! It’s so nice in the new salon at Riddargatan. This time we also for the first time put some extensions in from Hair Talk – great quality, fair trade and such a natural result just to get some extra fullness. Marre also made me a little bit darker in the scalp and mixed some darker and lighter soft highlights with balayage technique. And don’t forget to watch the serie ‘Kändisklipparna’ with Marre here if you’ve missed it!


21 kommentarer21 kommentarer om “HAIR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här