Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

31
/March
19:01

BEIGE LAYERING

LisaOlsson-beige1 LisaOlsson-beige2 LisaOlsson-beige3

Coat, Filippa K. Bag, Givenchy. Sweater, H&M. Pants, VILA. Shoes, Isabel Marant.

Bjuder på en avslappnad och allmänt bekväm tisdagsoutfit idag! Det här är nog lite utav min “nödlook” i alla lägen när man har bråttom och måste bli redo att dra iväg för dagen snabbt – gärna i kombon svart/beige eller enbart helsvart rakt igenom. Idag har jag varit förbi en presslansering som jag tänkte blogga och berätta mer om imorgon, jobbat hemifrån en stund och sen förflyttat mig till kontoret och fortsätt här. Vill försöka hinna få så mycket gjort nu så att man kan släppa det sen till helgen och påsk. So long!

___________________________

Translation: Giving you a casual and comfy Tuesday outfit today! This is probably what I could call my “secure card” in all situations when I’m in a hurry and have to get ready quick for the day – with the combo black/beige or just black all over. Tolday I’ve been at a press launch that I’ll blog and tell you more about tomorrow, been working from home for a while and then some more from the office for the rest of the day (still here). Trying to get as much as possible done now so that I can let it go for the weekend and easter later. So long!


33 kommentarer33 kommentarer om “BEIGE LAYERING”

  MEN LISA ÄRLIGT!!! Skickar du hem allt detta till mig? Fan va snyggt! Alltså jag dreglar på datorskärmen så mycket craving fick jag av denna outfiten! Kappans färg i kombination till tröjan är ju så rätt! Önskar du var min personliga stylist. Grym är du!

  Reply

  Hi Lisa, you beautiful girl <3

  Would you might tell us about your work? I don't know what you're working with? 🙂

  Love from DK

  Reply

  Thank you for your sweet comment Mia! I’m working full time as a blogger and the projects and collaborations that comes with it 🙂 Love xx

  Reply

  HELVETE vad du är snygg!! Brukar aldrig få ångest pga att någon annan är så snygg men shit vad vacker du är alltså! Utan att överdriva, snyggaste jag sett! Är inte den typen som brukar kommentera bloggar och verkligen inte såna här saker haha men var bara tvungen nu.

  Reply

  Men alltså wow, vilken fredagsboost!! TACK för dina ord och få INTE ångest haha. Kramar!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.