Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:31 | April 3, 2015

RED NEW BABIES

LisaOlsson-red-sneakers-adidas1 LisaOlsson-red-sneakers-adidas2 LisaOlsson-red-sneakers-adidas3

HUR feta?! En del av er kanske minns att jag nämnt min något frenetiska jakt efter de perfekta paret röda sneakers. Nu avslutar jag letandet. Min kära vän Fang var nämligen precis utomlands på jobbresa och ringde mig så fort han kom över dessa Adidas, och desto roligare då de endast tillverkats i en limiterad upplaga som inte finns att köpa i Sverige t.ex. Nu är vi redo att matcha varandra i vår!

_________________________________

Translation: HOW awesome?! Some of you may remember that I mentioned my hunt after the perfect pair of red sneakers. Now I don’t have to search anymore. My dear friend Fang just came home from a work trip abroad and he called me as soon as he came over these Adidas beauties, and even more fun since they only got produced in a limited edition that cannot be found in Sweden for example. Now we’re ready to match each other this spring!


11 kommentarer11 kommentarer om “RED NEW BABIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Omg, amazing shoes!
  These ones are really perfect!
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

  Reply
 • Hej bästa lisa. Du vet att jag ser upp till dig enormt mycket, så jag önskar att jag inte skulle skriva detta för det sista jag vill är att såra. Allt är menat med välvilja och egentligen vill jag bara hjälpa dig att förbättra ditt varumärke så hoppas verkligen du inte tar illa upp. Det känns ibland som att ert blogg-gäng skriver inlägg och lägger upp bilder på insta som alla påminner väldigt mycket om varandra. På instagram är det mest mat och otroligt perfekta bilder och samma på bloggen fast kanske mindre mat och mer mode. Allt är liksom så felfritt och perfekt 🙂 Dessa bilder är såklart en fröjd för ögat men det kan bli lite väl perfekt och enformigt i längden, förlåt… jag förstår ju att ert blogg-gäng skriver mycket likadant eftersom ni gör mycket tillsammans. Önskar dock att du, utan att desto mer göra din blogg alltför personlig (vet att du vill hålla den mer på mode-planet än på det personliga :P), kunde lägga upp mer vardagsbilder och framförallt mer roliga inlägg. Allt behöver ju inte vara perfekt och jättefancy:) det kunde vara roligt om du varvade dina proffsiga inlägg med lite mer jordnära grejer som t.ex. webbkamerabilder, videoklipp av vardagen, mer skämt och helt enkelt bara att du bjuder mer på dig själv. Jag är en person som förespråkar att man inte behöver vara perfekt. Jag försöker alltid säga till folk att dom inte behöver ha snyggaste lägenheten om man inte har råd med den m.m och vill gärna också läsa lite mer om det “vanliga” livet hos bloggare:) dessutom kunde det vara kul om du skrev inlägg där du filosoferar kring saker och ting, typ dina åsikter om något, ex. rasism, feminism, fördomar, etcetcetc. Nåväl hoppas du tog detta som konstruktiv kritik och inte dålig kritik för jag gör det här endast för att jag vill hjälpa dig att förbättra din blogg 🙂 dina retrolockar med den ljusröda tröjan var aaamaaazing!

  Reply
 • Hej fina! Jag uppskattar alltid dina kommentarer och era åsikter överlag så du behöver inte alls be om ursäkt. 🙂 Som du säger blir det klart lätt så att vi alla bloggar och instagrammar lite samma saker ibland eftersom att vi umgås och trivs både privat och i jobbsammanhang, men på våra enskilda sätt såklart. Känslan i min blogg och det fokus och tid jag lägger på bilderna och dess kvalité är något jag jobbat fram under flera års tid – och det i sin tur ger mig jobb och uppdrag från olika samarbetspartners som stärker mitt företagande. Så därmed har jag nog svårt ibland att ta in material som känns för långt ifrån det nuvarande. Däremot tycker jag att jag vävt in mer personligt i textform på sistone, och där kan jag tänka på att bjuda in er mer framöver. Mitt jobb och hela mitt varumärke bygger på att skapa en platform för inspiration och hög bildkvalité vare sig det gäller mode, skönhet, livsstil eller inredning och det känner jag att jag måste bevara.
  Kom att tänka på en grej nu dock – om jag gör min snapchat öppen t.ex. så kan ju det vara ett forum där du och de läsare som önskar får ta del av lite mer “in the moment” och vardagsögonblick? 🙂 Tack så mycket!! Kram

  Reply
 • tack för svaret 🙂 ja snapschat kunde ju va nåt!! haha! och som sagt förstår jag att du inte vill att det glider för långt bort från det proffsiga planet 🙂 ha en bra dag! <33

  Reply
 • So cool!

  http://toujoursanja.blogspot.com/

  Reply
 • SKÖNHETTIPS? Här har ni dem bästa knepen!

  http://www.nouw.com/hanshen

  Reply
 • ååh, vad snygga! http://www.finest.se/majabjorklund

  Reply
 • Nice post =)
  Visit my blog new articles Swiss Fashion Week
  kiss!
  http://blamod.wordpress.com

  Reply
 • Riktigt snygga 🙂

  Reply
 • Love these!!
  ♥♥♥
  Jeannne
  http://fashionmusingsdiary.com

  Reply
 • So Nice! I have been looking for the perfekt pair of red kicks for some time now also!

  Reply