Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:45 | April 5, 2015

V-NECK BLAZER

LisaOlsson-white-blazer1LisaOlsson-white-zara-blazer2LisaOlsson-white-zara-blazer5LisaOlsson-white-zara-blazer3LisaOlsson-white-zara-blazer4Jeans, Chicy. Blazer, Zara. Bag, old. Shoes, Nelly (here!)

Hur magisk är inte den här blazern då? Bokstavligen sprang till butiken för att lägga händerna på den. Invigdes på dagsfesten i torsdags matchat med slitna jeans och platåmules! Idag har jag bara myst runt och ätit frukost x2 (varför gör man inte alltid det?), först hos mina föräldrar och sen ute för att catcha upp om allt med Karna, Ellen, Felicia och Märta. Kände mig överkörd när jag vaknade igår morse men nu börjar jag bli av med förkylningen alltmer så i morgon är jag redo för att flyga tillbaka till Stockholm och jobb igen. På tisdag väntar Finland för en spännande grej! So long

_______________________________

Translation: Isn’t this blazer just pure magic? Literally ran to the store to put my hands on it. Wore it for the day party earlier this week matched ripped jeans and platform mules! Today I’ve had a completely relaxed day eating breakfast x2, first at my parent’s house and later with Karna, Ellen, Felicia and Märta catching up about everything. Starting to get rid of this stubborn cold more and more so tomorrow I’m ready to fly back to Stockholm again and work. On Tuesday Finland is waiting for an exciting thing!


34 kommentarer34 kommentarer om “V-NECK BLAZER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här