Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:28 | April 19, 2015

GIVENCHY ANTIGONA

LisaOlsson-Givenchy-Bag-Antigona1 LisaOlsson-Givenchy-Bag-Antigona2 LisaOlsson-Givenchy-Bag-Antigona3

Senaste tiden har innefattat mer jobb kring bloggen, företaget och uppstart av kommande projekt än någonsin och därför bestämde jag mig för att unna mig själv med den här beige skönheten häromveckan. Har suktat efter den i säkert ett halvår och när jag hittade den online med endast en kvar i lager kunde jag inte låta bli! Pirrar i magen när jag ser den som om att det stod en 10-poängare till man framför mig typ. Givenchy’s Antigona är min solklara favorit till både modell och utseende och med tanke på hur mycket jag älskar och använder min svarta lär jag umgås en hel del med den här i sommar…hörs lite senare! ♡

_______________________________

Translation: In the recent past, there’s been more work with my blog, company and start-ups of upcoming projects than ever so therefore I decided to treat myself with this beige beauty the other week. I’ve been craving it for over half a year now and when I found it online with only 1 available left I couldn’t help myself! Givenchy’s Antigona is my all time favorite and considering how much I love and use the black one I’ll probably hang out a lot with this one during summer…talk later! ♡


19 kommentarer19 kommentarer om “GIVENCHY ANTIGONA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här