Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

29
/April
21:03

WANG ➌➌

LisaOlsson-Wang-3 LisaOlsson-Wang-2 LisaOlsson-Wang-4 LisaOlsson-Wang-1

(Adlink) Jeans & bag, Gina Tricot. T-shirt, borrowed from my brother from another mother Rami. Shoes, here!

Men hörni på riktigt, jag blir knäsvag av vårljuset i New York. Trodde aldrig att jag skulle införskaffa ett par vita jeans, men plötsligt står man där i ett par ändå. Men det är ju det som är kul med kläder med mode, att prova på nya grejer och experimentera. Sen gör ju utsvängda ben något med mig inombords som ni vet vid det här laget…so long!

____________________________

Translation: Seriously, I’m so weak for the spring light in New York. Actually never thought that I’d wear white jeans, but suddenly here I am – wearing it. But that’s what I like about fashion, trying out new stuff and just experiment. And as you know flare pants does something with me inside, haha…so long!


25 kommentarer25 kommentarer om “WANG ➌➌”

  Hej, hej! Vill du läsa en väl uppdaterad blogg med kategorin mode/livstil ska du kika in min blogg på nouw.com. Resor, tips, trender och kvalité är bara lite det jag skriver om. Jag är en fartfylld tjej på femton år som aldrig kan sitta still. Kram på er!

  http://nouw.com/LovisaBriggert

  (ber om ursäkt ifall du inte gillar denna typ av kommentaren)

  Reply

  Vita jeans är så snyggt alltså! Och du passar riktigt bra i det 😀

  Reply

  Snygg outfit! Längtar också till New York när jag ser bilderna. Så kul att du har utsvängda byxxor nu, för jag kommer ihåg när jag läste din blogg för många år sedan och du skrev som svar på frågan “vad skulle du aldrig ha på dig?”:
  “Hmm, utsvängda byxor kanske”.. Tiden förändrar!

  Reply

  Jäklar vilken snygg outfit! Det är så himla underbart med vita jeans nu under våren 🙂 Hoppas du får en fin dag! Kram

  Reply

  Så sjukt snyggt som alltid. Älskar hur du kombinera olika stilar och färger. Jag blir alltid super inspererad när jag besöker din blogg.

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.