Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:02 | May 25, 2015

10 PLACES TO EAT IN NEW YORK

Lisa-Olsson-New-York-Guide-3 Lisa-Olsson-New-York-Guide-2

THE BUTCHER’S DAUGHTER, Kenmare Street

En god, färgstark frukost hittar man på The Butcher’s Daughter. Något dyrare priser men fräscht och deras kokosyoghurt med granola och bär var en grym start. / A good, colorful breakfast can be found at The Butcher’s Daughter. A bit more pricy but fresh and their coconut yoghurt with granola and berries was a great start of the day.

Lisa-Olsson-New-York-Guide

UMAMI BURGER, West Village

Här snackar vi burgarnas burgare. Ät deras tryffelburgare om ni är där! Och deras sötpotatis-pommes frites med lönnsirap. Matfest. / Here we’re talking real burgers. Eat their truffle burger if you go there! And their sweet potato fries with maple syrup. Food party.

Lisa-Olsson-New-York-Guide-14 Lisa-Olsson-New-York-Guide-15

GREECOLOGIES, Broome Street

Mysigt ställe för kaffe, häng och en fika! Skön inredning inhomhus men missa inte deras innergård vars atmosfär knappt känns som att man är mitt i smeten i New York. / A cozy place for a coffee and some hangout! Nice interior inside but don’t miss out on their courtyard where you can barely tell that you’re in the middle of New York City.

Lisa-Olsson-New-York-Guide-7 Lisa-Olsson-New-York-Guide-6 Lisa-Olsson-New-York-Guide-8

THE LOBSTER PLACE, Chelsea Market

Rami sa åt mig och Vic att vi var tvungna att testa en Lobster Roll på Chelsea Market. Och jag förstår precis varför. Magiskt gott!! Hummer ska tydligen ätas i bröd, The Lobster Place bevisade just det. / Rami told me and Vic to go try a lobster roll at Chelsea Market. And now I know exactly why. Magic!! Lobster is obviously supposed to be eaten in a bread, The Lobster Place just proved it.

Lisa-Olsson-New-York-Guide-5 Lisa-Olsson-New-York-Guide-4

LE PAIN QUOTIDIEN, Grand Street Soho

Le Pain Quotidien är ju inte New York ensam om, men jag älskar deras frukostar – och avocadomackan!! Testade även deras chiapudding med agavesirap som var löjligt god. Och om ni ändå är där kan ni passa på att unna er lite av deras Speculoos Spread som lätt skulle kunna konkurrera med nutella… / I love to visit Le Pain Quotidien whenever I see one and especially the breakfasts – and avocado toast!! Also tried their chia pudding with agave syrup which was delicious. And while you’re there, take the chance and treat yourself with some Speculoos Spread that could easily compete with nutella…

Lisa-Olsson-New-York-Guide-13

BLUE RIBBON, Sullivan Street

Är man sugen på sushi och vill vara säker på att man får bra sådan så skulle jag gå till Blue Ribbon. Jag åt deras Dragon Roll (wow) och Spicy Tuna när vi var där nyligen! / If you’re craving for sushi and want to be sure to get some good one I’d recommend Blue Ribbon. Ate their Dragon Roll (wow) and Spicy Tuna when we were there recently!

 

Lisa-Olsson-New-York-Guide-9 Lisa-Olsson-New-York-Guide-10

NINTH STREET ESPRESSO, Chelsea Market

Finns väl inte supermycket att skriva om Ninth Street, men om man är kaffesugen och helt enkelt bara vi ha en jäkligt bra så köp en här. Själv råkade jag tyvärr vara klumpig nog att spilla ut halva över mig själv precis innan vi skulle iväg på en middag för kvällen – men ändå. / Isn’t really that much to say about Ninth Street, but if you in the need of a coffee and basically just want a really good one, buy one here. Unfortunately I was clumsy enough to spill half of it on myself right before we were off to a dinner for the night, but still.

Lisa-Olsson-New-York-Guide-18 Lisa-Olsson-New-York-Guide-17

VOSGES CHOCOLATE, Spring Street

Och för att fortsätta på goda drycker så är en varm choklad på Vosges nära ett måste (!). Det är alltså ren smält choklad, smaken kan ni räkna ut själva. Jag drack en med vit choklad och lavendel, var tveksam till lavendel-biten först men den var god. / And speaking about tasty beverages, a hot chocolate at Vosges is a must (!). It’s pure melted chocolate, so I guess you can calculate how good it tastes yourself. I ordered one with white chocolate and lavender, was a bit sceptic about the lavender part at first but it was so good.

Lisa-Olsson-New-York-Guide-11 Lisa-Olsson-New-York-Guide-12

TWO HANDS, Mott Street

Detta är ett ställe jag verkligen blev kär i så fort jag klev in. Inredningen, personalen, maten. Vi beställde in en stor frukost med avokado-toasts med ägg, kaffe och acaibowls – allt sjukt gott och utan tvekan något jag kommer besöka i New York igen nästa gång. / I fell in love with this place as soon as I went in there. The interior, the people working there, the food. We ordered in a big breakfast of avocado toasts with egg, coffee and acai bowls – everything was delicious and definitely a spot I’ll return to again the next time I’m in New York.

Lisa-Olsson-New-York-Guide-19 Lisa-Olsson-New-York-Guide-16

MILK BAR, Wooster St

Milk Bars finns på lite olika ställen, och är ett perfekt stopp om man är sugen på något snabbt och sötare. Deras Karlie’s Cookies är grymma! / Milk Bar is located at a few different spots, and is the perfect place for a quick stop if you want a quick snack or something sweeter. Their Karilie’s Cookies are awesome!

Hoppas ni gillart! / Hope u like!


17 kommentarer17 kommentarer om “10 PLACES TO EAT IN NEW YORK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här