Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

28
/May
10:01

WIDE WHITE

Lisa-Olsson-Gina-Exclusive-Collection-6 Lisa-Olsson-Gina-Exclusive-Collection-5 Lisa-Olsson-Gina-Exclusive-Collection-2 Lisa-Olsson-Gina-Exclusive-Collection Lisa-Olsson-Gina-Exclusive-Collection-6-2White set, Gina Tricot 

Ja, ni vet ju redan hur knäsvag jag är för set, och speciellt när de råkar vara vita, V-ringat och blankt också. Kom igen liksom! Idag släpper Gina Tricot sin Exclusive Collection (kolla in hela kollektionen HÄR!) som består av ett fåtal välarbetade plagg i lyxiga material. Kollektionen släpps endast online och i ett fåtal butiker i totalt fem länder – och jag känner på mig att mina personliga favoriter här på bilderna blir perfekta i sommar…puss!

______________________________

Translation: Yep, you already know how weak I am for sets, and especially when they happen to be white too. I mean, come on! Today Gina Tricot launches their Exclusive Collection (check out the full collection HERE!) that includes a few, well-made pieces in luxurious materials. The collection is only released online and in a few handpicked stores in five countries in total – and my personal favorite here on the photos will definitely be perfect for this summer…


21 kommentarer21 kommentarer om “WIDE WHITE”

  ÅH! hur skönt en varm svettig sommardag!? <3

  Reply

  Oh I love those pictures! They are stunning 😀 and, your hair is so beautiful!

  Reply

  Hej, så snygg du är, vart kommer dina ringar ifrån?

  Reply

  Ja asså setet ser verkligen riktigt skönt och härligt ut, men LJUSET i de här bilderna?!? Löjligt fint. Magiskt.

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.