Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

29
/May
19:06

S FOR SNAPSHOTS

Lisa-Olsson-Snapshots-2 Lisa-Olsson-Snapshots-5 Lisa-Olsson-Snapshots Lisa-Olsson-Snapshots-8 Lisa-Olsson-Snapshots-3 Lisa-Olsson-Snapshots-7 Lisa-Olsson-Snapshots-6 Lisa-Olsson-Snapshots-4

Förstår knappt ens hur det är möjligt att man hittar nya, opublicerade bilder varenda gång jag går igenom arkivet. Men jag antar att det bara är ett tecken på att ha varit fotoskadad som bloggare i väldigt (!) många år nu, haha. Samlade ihop till ett snapshots-inlägg här till er i alla fall! Idag har jag varit igång hela dagen med plåtande, möte, showroom-besök bl.a. – kom precis innanför dörren och har inga planer på att röra mig från soffan ikväll. Så skönt. So long!

____________________________

Translation: Don’t get how it’s even possible to always find new, unpublished photos every time I go through the archive. But I guess it has to do with that I’ve been crazy with the camera as a blogger for many (!) years now, haha. And you seem to like the snapshots posts so I put one together for you here! Today I’ve been running around all day long for some shooting, meetings, showroom visit etc – just got back home and tonight I’m planning to not leave the sofa. 


13 kommentarer13 kommentarer om “S FOR SNAPSHOTS”

    Du tar ju så otroligt fina bilder så jag undrar hur du redigerar dem? I vilket program och om du har några tips vore det väldigt uppskattat! KRAM

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.