Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:02 | May 30, 2015

10 SWIMSUITS FOR SUMMER

Lisa-Olsson-Swimsuits

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE

Get 20% off on your order using the code “JACKPOT20” at the checkout! ♡

Hej hjärtan! Samlade ihop ett gäng baddräkter att inta sommaren i här som utlovat. Minst lika snyggt att bära som en topp under ett par slitna jeansshorts också. Älskar (!) nr 2 och nr 9, har fått dille på både V-ringat och snörningar senaste tiden och den här ringar ju in båda. Nu ska jag börja göra något åt mitt ruffsiga hår och trötta ansikte för kvällen! Hoppas att ni får en grym lördagskväll vad ni än hittar på!

______________________________

Translation: Hey babes! Collected some swimsuits here as promised to enter the summer in. Just as good-looking to wear as a top under a pair of denim shorts. Love (!) nr 2 and nr 9, I’ve been kinda obsessed with V-shaped necklines and lacings lately and this one’s got it all. Now I’ll deal with my messy hair and tired face for the evening! Hope you’re having a great Saturday night whatever you’re up to! 


6 kommentarer6 kommentarer om “10 SWIMSUITS FOR SUMMER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här