Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

30
/May
13:03

SNAKE / STRIPES

Lisa-Olsson-Snake-Stripes- Lisa-Olsson-Snake-Stripes-2 Lisa-Olsson-Snake-Stripes Lisa-Olsson-Snake-Stripes--2 Lisa-Olsson-Snake-Stripes-3

Jeans, Topshop. Shirt & scarf, Zara. Shoes, Nilson Shoes. Jewelry, Jane Kønig.

En avslappnad fredagsoutfit som jag softade runt i igår! Sov som en bebis inatt och har bara tagit det lugnt under morgonen med kaffe x5 och bildredigering. Har en del jobbgrejer som jag måste få klart och skicka iväg, men annars ser den här lördagen rätt lugn ut. Ikväll sen ska jag iväg på en förfest som Angelica & Sabri håller i! So long

____________________________

Translation: A casual Friday outfit that I wore yesterday! Slept lika a baby tonight and have had a calm morning with coffee x5 and some photo editing. I’ve got some work stuff that I have to get done and sent away, but otherwise this Saturday looks pretty chill. Tonight I’m off for a party that Angelica & Sabri are holding! So long


19 kommentarer19 kommentarer om “SNAKE / STRIPES”

  kaffe gånger fem, I love it! <3 ska köra på detsamma nu 😉

  Reply

  du är så sjuukt snygg Lisa!!! älskar din klädstil också, grym! 😀

  Reply

  Hej Lisa! Så snyggt! Jag är i färd med att beställa Love Tags och tycker att dina är i perfekta längder så får man fråga vad det är för längd du valt på dina? Både de korta enkla och det långa dubbla är jag intresserad av 🙂
  Ha en bra dag!

  Reply

  Hej Maggie! Tack så mycket! Jag har 42 cm i halsbandet med den större love taggen, men nu blev jag osäker på om jag har 60 eller 80 i den längre kedjan…ska försöka kolla upp asap! Kram 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.