Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:12 | May 31, 2015

PERFECTLY (UN)DONE – MY HAIR STYLING ROUTINE

Lisa-Olsson-Tresemme-Perfectly-Undone-3 Lisa-Olsson-Tresemme-Perfectly-Undone-4

Dags för lite hårsnack hörni! Till vardags trivs jag ju som ni vet allra bäst i utborstade, slarviga lockar. För att förbereda håret för styling applicerar jag därför TRESemmé’s Sea Foam, en mousse som är väldigt skön och lätt i konsistensen vilket gör att den inte tynger ner håret under dagen, och hjälper till att skapa naturliga lockar som inte känns för “fixade”. Märker stor skillnad på stadgan i håret och det är samma produkt som vi använde även i videon lite längre ner. Och skulle man sedan önska en mer beachig variant på vardagslooken så är det bara att ta i lite av deras Sea Salt spray från samma Perfectly (un)Done serie. Som vanligt lockar jag alltid håret lätt med en plattång och låter håret svalna en stund innan jag borstar ut lockarna med en borste. Puss!

________________________

Translation: Time for some hair talk guys! On a regular day you already know that I prefer to have brushed, messy curls. To prepare my hair, I therefore apply TRESemmé’s Sea Foam, a mousse that has a really nice and light texture which doesn’t weigh down the hair, and helps to create natural looking waves that doesn’t feel to “fixed”. I notice a big difference on the texture of the hair and it’s the same product that we used in the video further down here. And if you prefer to add a more beachy vibe to this everyday look you can just put some of their Sea Salt Spray from the same serie Perfectly (un)Done. As usual I make my curls easy with a flat iron and let the hair cool down for a couple of minutes before I brush it through with a brush. Love!

Lisa-Olsson-Tresemme-Perfectly-Undone Lisa-Olsson-Tresemme-Perfectly-Undone-2

Missa inte att kolla in min video nedan för mer hårstyling-inspiration om ni inte redan gjort det! Så roligt att den blev så uppskattad ♡


8 kommentarer8 kommentarer om “PERFECTLY (UN)DONE – MY HAIR STYLING ROUTINE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • amazing
  xxxx
  http://www.dominiquecandido.com

  Reply
 • Vart kan man köpa dessa produkter? Kramar.

  Reply
 • cool routine, I love tresemmé productos

  have a nice day
  http://www.lesissmoreblog.com

  Reply
 • Hej Lisa! Superfina bilder som vanligt. Jag lockar själv håret ibland, men tycker det är svårt att få till det snyggt där fram med luggen. Har själv också mittbena! Hade du kunnat visa hur du gör “hollywood-luggen” i en film någon dag? Kram på dig!

  Reply
 • Your hair always look amazing!! Gorgeous as always

  http://www.helloimshanice.com/

  Reply
 • hey lisa !!
  I have been following you since the very beginning ! like for 9 years or so… you used to be such a natural beauty with amazing face features. You still are amazing but i think you are covering your natural beauty with Way TOO much artefacts… too much make up… what’s up with the fake tan ? it makes your skin look very orange, its not ugly it just doesn’t look that natural on you ! Just to say that you are an amazingly natural beauty you don’t need so much make up ! Hope you understand my comment.
  I still follow your blog and love it but I just emember how natural and flawless you used to look years before ☺

  Reply
 • *remember

  Reply
 • snyggt, snyggt, snyggt!!!!

  Reply