Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

30
/June
11:54

GOLD & SHINY

Lisa-Olsson-Gold-Sandals Lisa-Olsson-Gold-Sandals-2

Jeans, Topshop. Shoes, Nilson Shoes.

Äntligen tid för luftigare skor! Lär köra stenhårt på sandaler generellt i sommar i olika modeller och utseenden, och tänkte börja med att visa mitt senaste tillskott i den kategorin. Guld och högblankt som blir fint till allt ifrån slitna jeans som till helvitt. Och perfekt då jag 10/10 gånger bär en massa guldiga smycken. Nu: på plats på Arlanda för att ta flyget ner mot Malmö där jag stannar tills imorgon innan jag åker vidare. So long!

__________________________

Translation: Finally that time of the year when you can wear lighter shoes – I’ll probably go for a lot of sandals in different models and looks, and thought that I’d show you my new ones in that category. Gold and shiny which will fit well with both ripped jeans and an all white look. And even better since I’m wearing gold colored jewelry 10/10 times. Now: Just got to Arlanda to catch my flight to Malmö where I’ll stay until tomorrow when I’m off again. So long!


13 kommentarer13 kommentarer om “GOLD & SHINY”

    Coola skor! 😀 vad är det för rött plagg du har på dig? 😀

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.