Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

05
/July
13:23

SUMMER READY

Lisa-Olsson-Summer

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE

Ahhh, peppen som uppstår när juli levererar drömväder, de senaste dagarna varit guld och planering för lite ledighet snart är igång. Dagarna kan lätt flyta samman när man driver bloggen och jobbar med de olika projekt jag gör, inte minst under sommaren då arbetsdygnet kan variera sig om alltifrån 5 timmar per dag till 15 timmar per dag. Något jag tyvärr är dålig på dock är att avsätta “riktig” semester för mig själv och har nog aldrig gjort till 100% sen jag började blogga för snart 10 år sen – och därför har jag spikat v. 29-30 åt just det! Först planerar jag att dra till sommarstugan till familjen och därefter vidare till Gotland för en veckas häng. Bloggen får givetvis inte stå tom utan kommer att uppdateras automatiskt som vanligt ändå – dvs mycket förberedelsejobb coming upp nu innan dess (; Passade på att samla ihop lite semester-inspo här ovan. So long!

_______________________________

Translation: Ahhh, the excitement that arises when July delivers dreamy weather, the last few days been gold and the planning is on for some free time soon. The days easily join together working with a blog and the different projects and assignments I do, since the working day can vary between 5 hours per day and 15 hours per day for example. Something I’m bad at though is to deposit a “real vacation” for myself and honestly I don’t think I have a 100% ever since I started blogging for almost 10 years ago. Therefore I’ll let week 29 and 30 be just that, free! First I’m planning to go to our summer house for a couple of days, followed by a visit to Gotland for a week. The blog will be automatically updated as usual though – in other words a lot of preparation work coming up now until then (; So long!


7 kommentarer7 kommentarer om “SUMMER READY”

  du gör helt rätt i en RIKTIG paus, tror det gör gott för hjärnan och inspon! Men förstår att det är mycket preparations! Försök inte ha för mycket krav, PUSS!

  Reply

  Åh, fina kläder du tipsa om! Jag har lagt märke till att du träffar en kille just nu? Om jag inte tar helt fel? Vore super kul om du planerar in ett inlägg där du berättar lite om honom och hur ni träffades! 🙂 Har följt din blogg i flera år och tycker du verkar så himla go och trevlig! Keep up the good work! Ha en skön semester sen!

  Reply

  Oh så bra att du inser att även du behöver koppla av från ditt intensiva jobbande. Önskar dig verkligt avkopplande härliga veckor

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.