Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06
/July
20:54

PARIS PHOTO DIARY

Lisa-Olsson-Paris-Diary-2 Lisa-Olsson-Paris-Diary-5 Lisa-Olsson-Paris-Diary-4 Lisa-Olsson-Paris-Diary-6 Lisa-Olsson-Paris-Diary-3 Lisa-Olsson-Paris-Diary

Man kan säga att kameran dokumenterade det mesta under våra 24 timmar i Paris – här har ni några av alla snapshots. Enjoy!

____________________________

Translation: Went crazy with the camera for 24h’s in Paris – here are some of the snapshots. Enjoy!


19 kommentarer19 kommentarer om “PARIS PHOTO DIARY”

  Skulle du kunna berätta mer om din kamerautrustning? Typ vilka objektiv du använder till dina båda kameror och så (: Som en liten fotoguide. Jag tycker att du har så fina bilder, men jag lyckas aldrig uppnå liknande om jag inte har mitt 50mm f 1,8 objektiv, vilket bara passar på en av mina kameror. Så om du har några tips skulle det vara toppen!

  Reply

  ååh var i Paris åt ni denna goda avokado mackan?

  Reply

  åh så mycket fint ni hann med.. MAT! <3 heh.

  Reply

  Måste säga att din blogg är absolut ett av mina favoriter!! Så fin och du är så himla vackert 🙂 (jag kommer från Finland så förlot om min svenska är inte perfect :DDD)

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.