Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:30 | August 1, 2015

FIELD

Lisa-Olsson-Field

Some running on the field

 

Hej favoriter! Vill bara flika in här och säga hej efter två intensiva dagar – sammanfattningsvis så är i alla fall ett par jobb-deadlines klara och min lägenhet i Malmö såld och klar!! Känns väldigt skönt faktiskt. Vi landade precis i Grekland och nu är jag mer redo än någonsin för en veckas seglande här på Yacht Week. Mer om det imorgon när vi rör oss ut från hamnen imorgon bitti! Nu: sömn. Puss!

_________________________

Translation: Hey favorites! Just wanna say hi here after two intense days – now a couple of work deadlines are done and my apartment in Malmö is now sold!! We just landed in Greece and now I’m more ready than ever for a week of sailing here at Yacht Week. More about that soon! But first: sleep. Love!


14 kommentarer14 kommentarer om “FIELD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här