Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:57 | August 5, 2015

BLUE DOOR

Lisa-Olsson-Greece-Blue kopia Lisa-Olsson-Greece-Blue-3 Lisa-Olsson-Greece-Blue-2 Lisa-Olsson-Greece-Blue-4 Lisa-Olsson-Greece-Blue

Dress, Make Way.

En outfit från idag när vi strosade runt på Spetses, sjukt mysig ö! Blev en lunch och lite häng längs gränderna innan man höll på att rinna bort i värmen och var tvungen att svalka ner sig. Aldrig uppskattat att doppa mig i vattnet varannan timme så mycket som dessa dagar, haha. Nu har vi lagt till i en naturhamn där vi stannar över natten – har fortsatt på spåret att sova utomhus på båten varje natt den här veckan, och jag hade inte direkt haft något emot att vänja mig vid att somna under stjärnklar himmel och vakna till soluppgången. Får helt enkelt bli något nytt campande snart igen liksom Gotland och nu här…so long, puss!

__________________________________________

Translation: An outfit from today when we was exploring Spetses, such a cozy island! We went for a lunch and some hangout along the streets there. I’ve never appreciate a swim in the sea at least once every hour as during these days, haha. Now we’re at a natural bay for the night – I’ve kept sleeping outside on the boat this whole week, and I wouldn’t really mind getting used to fall asleep under the stars and wake up to the sunrise. I’ll just have to go camping like at Gotland and now here soon again in other words…so long, love!


29 kommentarer29 kommentarer om “BLUE DOOR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här