Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:23 | August 7, 2015

GREECE SUNSET

janni-deler-greek-sunsetDSC04036 janni-deler-greek-sunsetDSC04044 janni-deler-greek-sunsetDSC04080

Photos borrowed from Janni aka Jampan 

Hej favoriter! Vaknade inatt av extrem värk i öronen som hållit i sig hela dagen sen, troligtvis någon lättare öroninflammation eller vatten som hamnat i kläm bakom…har därför varit rätt seg i skallen idag och inte speciellt produktiv framför datorn idag. Hur som helst – imorse lämnade vi mysiga Hydra för att segla tillbaka till vår utgångspunkt Lavrio. Vi gänget bestämde oss för att dra in till Aten nu ikväll innan vi tar flyget hem imorgon = hotellsäng inatt. Perfekt avslut på veckan! Har massor av bildmaterial att bomba med här nu åt er, så länge får ni några sunset-bilder från en av kvällarna här. G’night!

___________________________________________

Translation: Hey favorites! Woke up with real pain in my ears at night and it’s been hurting all day, probably otitis or just water that’s caught behind…therefore I haven’t been very productive by the computer today. Anyhow – we left cozy Hydra this morning to sail back to our starting point Lavrio. We decided to go to Athen tonight before we’re taking the flight back home tomorrow = hotel bed tonight. Perfect ending of this week! I’ve got tons of photos to show you now so stay tuned, until then here are some sunset photos from one of the nights here in Greece. G’night!


17 kommentarer17 kommentarer om “GREECE SUNSET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här