Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:02 | August 10, 2015

ALL PATTERNED

Lisa-Olsson-Hydra-Island-Outfit-2 Lisa-Olsson-Hydra-Island-Outfit-4 Lisa-Olsson-Hydra-Island-Outfit Lisa-Olsson-Hydra-Island-Outfit-3 Lisa-Olsson-Hydra-Island-Outfit-5

Playsuit, HERE. Shoes, similar HERE.

Så här såg jag ut när vi drog iväg på avslutningsmiddagen i Grekland! Ääälskar den här byxdressen – mönstret, modellen, släpet. BAM. Idag blev det lunch med bloggligan på Babel följt av showroom-besök och jobb från kontoret. Känns rätt skönt att vara tillbaka och få tid åt att komma ikapp med grejer som legat och väntat faktiskt. Locket för öronen vill inte ge med sig dock efter allt saltvatten under resan så måste försöka få ordning på det imorgon. Eftersom att jag redan har lite tinnitus blir ju allt dubbelt så högt nu när locket för örat vägrar släppa, blir galen…några tips?? So long, puss!

___________________________________

Translation: This was my look for the last dinner night in Greece! Looove this playsuit – the pattern, the model. BAM. Today I had lunch with the blog team att Babel followed by a showroom visit and work from the office. Feels pretty good to be back in a way just to get some time to get all the must-do’s done. My ears are still blocked because of all the salt water during the Greece trip so I must try to get rid of it tomorrow. Since I already have tinnitus the noise gets even louder now…any tips? So long, love!


32 kommentarer32 kommentarer om “ALL PATTERNED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här