Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:08 | August 14, 2015

THE BOAT LIFE

Lisa-Olsson-Greece-Yacht-Week-4 Lisa-Olsson-Greece-Yacht-Week-5 Lisa-Olsson-Greece-Yacht-Week-2 Lisa-Olsson-Greece-Yacht-Week-3 Lisa-Olsson-Greece-Yacht-Week

 

Ett gäng blandade bilder från Grekland från båtlivet! Saknar det redan. Njuter dock av att Stockholm bjussar på sol och värme these days! Känns som att jag inte riktigt hängt med på att det är fredag så nu ska jag tvinga mig själv att komma in i helgmode – börjar med att lämna kontoret och jobb för en långpromenad med min syster och glass i solen. So long!

________________________________

Translation: A bunch of random photos from the boat life in Greece! Missing it already. Enjoying the sun and heat in Stockholm these days though! Feels like I haven’t had time to realize it’s Friday so now I’m gonna force myself into weekend mode – starting with leaving office and work for a long walk together with my sister and ice cream in the sun. So long!


17 kommentarer17 kommentarer om “THE BOAT LIFE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Such amazing pictures!
  xx
  http://www.thefashionplaybook.de

  Reply
 • gorgeous pictures!
  xxx
  http://www.dominiquecandido.com

  Reply
 • honestly boats are the best — nothing better than being in the middle of the ocean in a bikini all day!

  http://hashtagliz.com

  Reply
 • perf!!

  Reply
 • So Lovely ! 🙂

  Enjoy your Day
  xx
  Share your Recipes from around the world

  Reply
 • Ah vilka härliga bilder!

  Reply
 • Denna resa verkade så härlig! Ska verkligen åka på en liknande någon gång 🙂

  Reply
 • Great photos! Traveling pics are definetly one of my favs!

  Xx

  http://cierramais.blogspot.com/

  Reply
 • Hej. Det skulle vara kul om du kunde göra något samarbete med ett ekoföretag eller alternativt bara berätta vad du gör för miljön. Jag tror att det skulle vara bra med tanke på hur mångas förebild du är. Berätta om de miljövänliga val du gör och kanske tipsa läsarna om något också!

  Reply
 • Hej Lisa! Jag följer din blogg slaviskt. Jag måste bara få fråga en sak. Jag snappade upp att du hade tinnitus. Du verkar så lycklig och ingenting har verkat stoppat dig från nånting. Jag drabbades av tinnitus för 5 veckor sen och helt plötsligt känns det som att allt stannat för mig! Mår så hemskt dåligt över det och kan inte låta bli att lyssna efter ljudet. Jag undrar nu; hur lyckas du koppla bort ljudet? Stör du dig mycket på det? Vill så gärna komma till stadiet att jag blir van och kan tex kolla tv igen utan att sitta och tönka på ljudet. Hur länge har du haft det förresten och hur drabbades du av det? Är verkligen så tacksam om jag får svar! Känner mig ensam i det här… Tills jag läste att du hade det och det faktum att jag redan beundrar Dig. Mvh

  Reply
 • Ahhh what incredible photos! They are making me miss the summer time. x

  nueyork.blogspot.com

  Reply
 • Ser så sjukt underbart ut! Var är hatten från? Någon som vet? 🙂

  Reply
 • jättefina bilder ju! Hoppas du får en fin kväll, kram!

  Reply
 • Hej kära Lisa:)!

  Jag älskar din blogg:)!

  Jag saknar dina bilder på din inredning i ditt hem osv:) jag önskar att du la upp mer bilder på din inredning och lite tips på det osv:)

  Du har så himla fin smak på hur ett hem ska vara snyggt och chic :)!

  Hoppas att du kan uppdatera mer sånt

  Ha det så bra, bästa Lisa:)❤️

  Reply
 • Enjoy your weekend and the time with your sister
  Your photos make me want to book a trip to Greece immediately,the sea and it’s surroundings look beyond beautiful

  http://fashionbarbecue.com

  Reply
 • Men Gud!! Blir så himla avis på alla bilder, måste ju köra yatch week nästa sommar!

  / http://www.wallin.devote.se

  Reply
 • Underbara bilder! 🙂 kram

  Reply