Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:10 | August 19, 2015

LADDA BATTERIERNA – KOM OCH TRÄNA MED IDA WARG OCH SUBWAY!

Subway1

Den 22 augusti kl 11 drar Ida Warg tillsammans med Subway ihop ett träningsevent i Tantolunden i Stockholm, där Ida håller i ett 21 minuters pass som instruktör. Jag kommer att vara på plats för att träna tillsammans med gänget, och jag hoppas såklart på att få träffa några av er där?! Efter passet är Subway Restauranger där och bjuder (så långt lagret räcker) på fräscha sub för en gemensam picknick, och de 300 första på plats får varsin goodie bag på plats som en extra treat. Kicka igång helgen på ett mysigt sätt tillsammans med oss!


7 kommentarer7 kommentarer om “LADDA BATTERIERNA – KOM OCH TRÄNA MED IDA WARG OCH SUBWAY!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här