Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:46 | August 22, 2015

FLARE DENIM #ginatricotsayblue

Lisa-Olsson-Gina-Tricot-Say-Lou-Lou-2 Lisa-Olsson-Gina-Tricot-Say-Lou-Lou Lisa-Olsson-Gina-Tricot-Say-Lou-Lou-4 Lisa-Olsson-Gina-Tricot-Say-Lou-Lou-3

Jeans, HERE. Shirt, HERE.  Scarf, HERE

Tjoo! Denim + utsvängt är ju lite av mitt favoritrecept. Och när jag ändå skulle styla ihop mina favoritplagg från Gina Tricot x Say Lou Lou samarbetet, passade jag på att addera lite extra 70-talsvibe med mocka och sjalen. Hope u like! Glöm inte att kolla in videon för mer inspo nedan! Puss

______________________________________

Translation: Tjoo! Denim + flare is one of my favorite recipes. And when I was about to style my favorite pieces from the Gina Tricot x Say Lou Lou collab, I decided to add some extra 70’s vibe with the suede and scarf. Hope u like! Don’t forget to check out the video below for more inspo! Love

Musikvideon följer tre förhållanden från start till slut och är filmad med 360-gradersteknik. Det innebär att du själv kan välja vilken story, look eller miljö du vill se. Om du använder en mobil får du bäst upplevelse med YouTube’s app. Då roterar du telefonen för att byta vinkel. På en dator måste du använda webbläsaren Google Chrome. I den använder du de små navigationspilarna i videofönstret för att byta vinkel. 


17 kommentarer17 kommentarer om “FLARE DENIM #ginatricotsayblue”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här