Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:56 | August 23, 2015

COMING UP!

Lisa-Olsson-Reebok

 

Som några av er kanske minns att jag nämnde i något inlägg ner så åker jag till Boston nu på torsdag – nyfikna på varför? Jag är nämligen glad att få tala om att jag fr.o.m. i höst inleder ett ambassadörskap för Reebok! Känns svinkul att få jobba med Reebok som märke, samt att i samband med detta även börja dela med mig av mer träning med er läsare här i bloggen. Boston-resan kommer att bli fullspäckad av bl.a. besök på Reebok’s huvudkontor för att gå bakom kulisserna till deras nya kollektion, plåtande och dessutom för att delta i Spartan Race (!! läs: livrädd haha). Är extra glad att jag åker tillsammans med Janni som fortsätter sitt samarbete med Reebok efter grymma månader tidigare i år! Mer om detta snart. Puss!

_________________________________

Translation: As some of you may remember I mentioned that I’m going to Boston this Thursday – curious why? I’m happy to share with you that this fall I’ll become an ambassador for Reebok! So stoked about this, and also to start share more sport posts with you here on the blog. The Boston trip will imply a visit at Reebok’s head office to go behind the scenes on their new collection, some shooting and also to participate in the Spartan Race (!! read: I’m scared haha). Extra glad to go together with Janni who’s continuing here collab with Reebok after some great months earlier this year! More about this soon. Love!


8 kommentarer8 kommentarer om “COMING UP!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här