Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:59 | August 26, 2015

#GINATRICOTSAYBLUE

janni-deler-ginatricot-sayblue-sayloulouDSC_1935-copy janni-deler-ginatricot-sayblue-sayloulouDSC_1871-copy janni-deler-ginatricot-sayblue-sayloulouDSC_1812-copy janni-deler-ginatricot-sayblue-sayloulouDSC_1815-copyjanni-deler-ginatricot-sayblue-sayloulouDSC_1939-copy

Photos from the Gina Tricot x Say Lou Lou event. Photos borrowed from Janni

Här har ni ett gäng bilder från eventet som Gina Tricot höll tillsammans med pop-duon Say Lou Lou och deras gemensamma samarbete! Och det bästa av allt är att en till spelning väntar inom kort – dit ni läsare har chans att vinna biljetter! Låten som Say Lou Lou har gjort en cover på, “Blue on Blue” som är kopplad till samarbetet associerar till just att känna sig lite “blue” och vemodet därtill.

De flesta av oss har nog någon gång upplevt och tagit sig igenom känslostormen när en relation inte blir riktigt som man tänkt sig eller t.o.m. går i kras – kanske väntat, kanske när man minst anar det. Rädslan inför att våga släppa taget är något jag personligen kan relatera till från ett tidigare förhållande – men att jag faktiskt tog beslutet och gjorde det visade sig bara göra mig starkare än innan och gav mig ny energi åt att våga prioritera mig själv igen och göra det som får mig att må som bäst. Ibland är ett uppbrott biljetten till något bättre – vare sig det handlar om en relation, ett jobb, sin hemstad eller annat 😉 Var med och tävla om biljetter till Say Lou Lou’s spelning genom att dela en egen breakup story HÄR. Kanske är du mitt i en just nu, kanske minns du en dagisromans från barnsben som är lite komisk så här i efterhand. Dela! Lycka till!

____________________________


6 kommentarer6 kommentarer om “#GINATRICOTSAYBLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I can imagine it was a cool event!
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

  Reply
 • Hej Lisa!
  I’m such a big fan of you and the IMNEXT crew but now I’m super sad. Cause did everybody stop writing in English?? I would love to be able to understand what you guys write here but unfortunately I don’t know Swedish!
  Big kiss from Holland and I really really hope you can continue to write in English <3 <3
  Esmee

  Reply
 • Beautiful Captures=)
  kiss!
  http://blamod.com

  Reply
 • Åh vad snygg bloggen blivit! kul! och verkar varit en himla najs event med 🙂

  Reply
 • Var är kjolen ifrån? 🙂

  Reply
 • Fin ny header! Fin du är pá bilden!!

  Reply