Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:11 | August 27, 2015

FLY DAY

janni-deler-flight-modeDSC_2554 Lisa-Olsson-iceland-2

 

1st photo borrowed from Janni. 2nd photo over Iceland

Hej favoriter – och touchdown Boston! Hoppade in i taxin kl. 5.45 imorse och mötte upp resten av gänget (Janni, Rami och Rasmus) på Arlanda. Blev en mellanlandning på Island som jag verkligen vill besöka ordentligt snart, innan vi flög vidare mot Boston. Kom fram för ett par timmar sen och har hunnit få i oss lite mat, kollat in hotellet och jobbat. Ikväll blir det middag innan jetlaggen lär kicka in och rösta för sömn. Imorgon börjar vårt Reebok-äventyr här dessa dagar på riktigt! Hojta gärna om ni råkar ha några bra Boston-tips på matställen eller annat! So long, puss

_________________________________

Translation: Hey favorites – and touchdown Boston! Jumped in the taxi at 5.45 A.M this morning and met up with the rest of the team (Janni, Rami and Rasmus) at the airport. We first landed on Iceland before we took the other flight to Boston. We landed a couple of hours ago and just got ourself some food and checked in at the hotel. Tonight we’re off for dinner before the jetlag probably will tell us to go sleep. Tomorrow our Reebok adventure here starts for real! Let me know if you have any Boston tips like food places or other! So long, love


12 kommentarer12 kommentarer om “FLY DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här