Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

28
/August
10:38

POWDER SUEDE PINK

Lisa-Olsson-Powder-Pink-2 Lisa-Olsson-Powder-Pink-4 Lisa-Olsson-Powder-Pink-3 Lisa-Olsson-Powder-Pink Lisa-Olsson-Powder-Pink

 

Adlink: Skirt, ASOS (HERE). Bag, Givenchy. Shoes, Acne. Shirt, Zara.

En annan look från Fashion Week! Som jag undermedvetet råkade matcha exakt med min smoothie, hehe. Älskar modellen på den här kjolen, speciellt i kombo med mockan och färgtonen! Vaknade tidigt klarvaken på grund av jetlag här i Boston imorse och har passat på att få lite jobb gjort innan vi ska dra ner för frulle på hotellet. Vid 8 rullar vi iväg härifrån för en heldag med Reebok – mer om vad vi har för oss får ni veta snart! Glöm inte att följa mig på instagram (@lisaolssonblog) samt snapchat (olssonlisa) under resan för extra updates. Puss så länge!

_______________________________________

Translation: Another look from Fashion Week! That I happened to match completely with my smoothie, hehe. Love the model of this skirt, especially with the suede and color tone! Woke up early this morning due to jetlag here in Boston and took the opportunity to get some work done before we’ll go down and get some breakfast att the hotel. At 8 A.M we’re off for a full day together with Reebok – I’ll let you know more about what we’re up to here soon! Don’t forget to follow me on Instagram (@lisaolssonblog) and snapchat (olssonlisa) during the trip for more daily updates. Love!


30 kommentarer30 kommentarer om “POWDER SUEDE PINK”

  Men herregud vilken fin kjol! 😀 Och snyggt matchat, hehe! 🙂

  Reply

  Vilken underbar färg!Klär du alldeles utmärkt i! 🙂

  Reply

  Åhh vilken underbar outfit Lisa!
  Måste ge tummen upp för nya designen här på bloggen också 😀

  Reply

  haha äääälskar att du matchar med smoothien ;)) det ska tänkas på allt!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.