Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | August 30, 2015

SPARTAN RACE

Lisa-Olsson-Boston-Spartan-Race Lisa-Olsson-Boston-Spartan-Race-2 Lisa-Olsson-Boston-Spartan-Race-3 Lisa-Olsson-Boston-Spartan-Race-5 Lisa-Olsson-Boston-Spartan-Race-4 Lisa-Olsson-Boston-Spartan-Race-6 Lisa-Olsson-Boston-Spartan-Race-9 Lisa-Olsson-Boston-Spartan-Race-7 Lisa-Olsson-Boston-Spartan-Race-8

WE DID IT!

Igår deltog vi i Spartan Race här i Boston för Reebok – en hinderbana som i år rörde sig om nästan 9 km med 26 stycken olika hinder längs vägen. Riktig utmaning, men framför allt sjukt kul!! Det var allt ifrån att bära på stockar, sandsäckar i backe, armgång, klättring, ta sig igenom ett fält med lera (som ni nog kan lista ut när ni ser oss på bilderna haha) med taggtråd ovanför m.m. Att utmana sig själv är bland det bästa jag vet och Spartan Race gav mig utan tvekan mersmak! Imorse när vi gick upp 05.00 för call-time till sista plåtningen var vi rätt trötta i kroppen, men bara att bocka av sista innan vi ska ut och kolla in Boston gator senare idag! Puss så länge

_____________________________________

Translation: WE DID IT! Yesterday we participated in Spartan Race here in Boston for Reebok – an 5 miles long obstacle course with 26 different obstacles along the way. A real challenge, but most of all so much fun!! We did everything from carrying logs, sandbags, climbing, crawling trough a muddy field (which you can probably figure out just by looking at us on the photos haha) etc. To challenge myself is one of the best things I know and Spartan Race definitely made me wanting more! This morning when we went up at 5 A.M. for call-time to the last shoot we were pretty tired in our bodies, but let’s get the last parts done before we’ll do some sightseeing of Boston later today! Love


12 kommentarer12 kommentarer om “SPARTAN RACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här