Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:29 | September 11, 2015

TERRACOTTA

Lisa-Olsson-Ecco-4 Lisa-Olsson-Ecco-3 Lisa-Olsson-Ecco-2

Jeans, H&M. Trenchcoat, ASOS. Shoes, HERE

Sneakers och bekväma skor överlag går före allt 9/10 gånger i vardagen för mig och detta par kommer passa till det mesta i höst! Sjukt sköna. Idag har varit en fredag av massa ärendefix vilket ju alltid är extra skönt att checka av innan helg, och nu sitter jag och jobbar från kontoret efter att ha tryckt i mig en acai bowl (obsessed). Senare ikväll blir det ut och käka!

Och hörni – jag har vänner som letar lägenhet att hyra i Stockholm lite akut! Världens mysigaste par med fasta jobb båda två – dra gärna iväg ett mail till mig [email protected] om ni har några tips. Puss!

_________________________________________

Translation: Sneakers and comfy shoes overall goes before everything in 9/10 times daytime, and this pair will suit to basically anything this autumn! So comfy. Today it’s been a Friday full of errands which always feels good especially before the weekend, and now I’m working from the office after eating an acai bowl (obsessed) as an afternoon snack. Later tonight I’m off for dinner! Love!

I samarbete med ECCO


32 kommentarer32 kommentarer om “TERRACOTTA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här