Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:20 | September 21, 2015

MISTER FRENCH BDAY BRUNCH

Lisa-Olsson-Lisa-Olsson-Mister-French-7 Lisa-Olsson-Lisa-Olsson-Mister-French-2 Lisa-Olsson-Lisa-Olsson-Mister-French-4 Lisa-Olsson-Lisa-Olsson-Mister-French-6 Lisa-Olsson-Lisa-Olsson-Mister-French-5 Lisa-Olsson-Lisa-Olsson-Mister-French-3 Lisa-Olsson-Lisa-Olsson-Mister-French

Celebrating my birthday this weekend with brunch and drinks at Mister French 

I lördags passade jag som sagt på att fira min födelsedag lite i förskott – och vad hade varit bättre än en stor brunch och drinkar på Mister French med ett gäng vänner? Efteråt kände vi oss inte riktigt klara för dagen så vi drog vidare en sväng för ett glas till, middag och slutligen utgång. Är så glad och tacksam att vara omringad av så fina och bra människor, och att få vakna upp igår morse av att Tim sjunger för mig och har stått och ordnat en megafrukost på sängen fyller hela mig av kärlek. Klänningen jag bär på bilderna kommer från Gina Tricot och skorna (gaah vad jag gillar dem) kommer från Nelly (HÄR hittar ni dem).

Stort tack till Mister French, bästa Pretto PR och restaurang Usine!! Puss

________________________________________________

Translation: This Saturday I took the chance to celebrate my birthday a bit early – and what would’ve been better than a big brunch and drinks att Mister French together with friends? Afterwards we wanted to keep going so we went for another glass, followed by dinner and than the club at last. I’m so extremely happy and thankful to be surrounded by such good friends, and to wake up yesterday to Tim singing for me right after he had made a huge breakfast in bed for me just fills me up with even more love. The dress I’m wearing on the photos is from Gina Tricot and the shoes (gaah how I love them) are from Nelly (you find them HERE).

A big thank you to Mister French, the best Pretto PR and restaurant Usine!! Love


24 kommentarer24 kommentarer om “MISTER FRENCH BDAY BRUNCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här