Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:07 | September 28, 2015

WELCOME TO THE JUNGLE

Lisa-Olsson-jungle-2 Lisa-Olsson-jungle

God kväll favoriter! Hoppas att ni hade en skön helg? I lördags blev det middag och häng hemma i Andreas mysiga lya ett gäng, innan vi drog vidare ut. Blev trots det varken någon lat söndag eller måndag, utan har istället bl.a. sprungit runt på flera lägenhetsvisningar tillsammans med Tim. SÅ taggad på att köpa nytt nu så ni anar inte!! Och att få inkludera inredning i bloggen igen.

Snubblade över dessa bilder från i somras, har även ett gäng kvar från ett annat location att visa er – så håll utkik här under veckan! Nu: mat framför Solsidan som jag börjat se om igen, haha. So long

____________________________________

Translation: Hey favorites! Hope you all had a great weekend? Yesterday we spent the night for dinner and hangout at Andreas’s place, before we went dancing. Today I’ve been running around looking for apartments. SO excited to buy something asap. And to include interior in the blog for real again. Found these photos from this summer, and still got a whole bunch of photos left from another session to show you – so stay tuned for more this week. So long


16 kommentarer16 kommentarer om “WELCOME TO THE JUNGLE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här