Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

28
/September
21:07

WELCOME TO THE JUNGLE

Lisa-Olsson-jungle-2 Lisa-Olsson-jungle

God kväll favoriter! Hoppas att ni hade en skön helg? I lördags blev det middag och häng hemma i Andreas mysiga lya ett gäng, innan vi drog vidare ut. Blev trots det varken någon lat söndag eller måndag, utan har istället bl.a. sprungit runt på flera lägenhetsvisningar tillsammans med Tim. SÅ taggad på att köpa nytt nu så ni anar inte!! Och att få inkludera inredning i bloggen igen.

Snubblade över dessa bilder från i somras, har även ett gäng kvar från ett annat location att visa er – så håll utkik här under veckan! Nu: mat framför Solsidan som jag börjat se om igen, haha. So long

____________________________________

Translation: Hey favorites! Hope you all had a great weekend? Yesterday we spent the night for dinner and hangout at Andreas’s place, before we went dancing. Today I’ve been running around looking for apartments. SO excited to buy something asap. And to include interior in the blog for real again. Found these photos from this summer, and still got a whole bunch of photos left from another session to show you – so stay tuned for more this week. So long


16 kommentarer16 kommentarer om “WELCOME TO THE JUNGLE”

  Kul med ny lägenhet! Men varför sa du aldrig till att när din lägenhet hamnade på hemnet? Du sa att du skulle, sedan väntade jag med spänning, sen hände det aldrig någonting sen missade jag den helt på hemnet. Så tråkigt att du aldrig sa till! Ville så gärna se den på mäklarbilderna! Har du kvar dem så att du kan visa dem i efterhand? Kram

  Reply

  är också så himla flytt-sugen! full av inspo 😀

  Reply

  So so exciting to be in nature. I absolutely love nature and will always find a way to be out there in the jungle, forest, mountains, field of flowers, etc…

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.