Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:32 | October 11, 2015

Make your own fresh smoothie

Dags för video 2! I denna film tipsar jag om en annan grym smoothie att enkelt mixa ihop hemma när man vill ha ett nyttigt mellanmål – här gjord på bl.a. den nya grönsaksskyren ”Pick Me Up” som är smaksatt med rödbeta (och bitar av rödbeta), granatäpple, citron och lime. Ett innehåll som ger dig energi samtidigt som den är helt fri från E-nummer, har hög halt av frukt & grönt (10,7%) och endast sötad med ekologisk agavesirap! Smoothies är något jag som säkert många andra lätt kan få dille på, och det är alltid kul att experimentera med smaker och prova på nya kombinationer. Den här kommer jag lätt göra igen! Puss


10 kommentarer10 kommentarer om “Make your own fresh smoothie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här