Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

30
/October
15:57

MUST HAVE SET

160158-0014_5

Pants, HERE. Top, HERE.

Att jag älskar alla former av matchande sett är nog ingen nyhet, och jag fastnade direkt för detta häromdagen! Skulle säga att det är minst lika snyggt att matcha med sneakers och en lång cardigan eller kappa över såsom med klackar till fest. Jag gillar liksom grejen med att kunna bära plaggen i garderoben på flera olika sätt och sammanhang beroende på till exempel val av skor och styling av hår och smink i övrigt. ca-ching!

_____________________________________

Translation: The fact that I love matching sets is no longer news, and I fell for this right away! I’d say that it would be just as nice to match with sneakers and a long cardigan or coat as with heels to party. I like when you can find several ways and situations to wear pieces in the wardrobe depending on which shoes you choose or styling of hair and makeup. Ca-ching!


4 kommentarer4 kommentarer om “MUST HAVE SET”

    Dødskult! Elsker hint av sølv i det sorte, gir meg nyttårsfeeling! 😀

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.