Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:20 | November 4, 2015

WIN MY WORKOUT LOOKS!

Lisa-Olsson-Reebok-Newsletter Lisa-Olsson-Reebok-Newsletter-2 Lisa-Olsson-Reebok-Newsletter-3 Lisa-Olsson-Reebok-Newsletter-4 Lisa-Olsson-Reebok-Newsletter-5 Lisa-Olsson-Reebok-Newsletter-6

Här kommer något härligt hörni! Jag har valt ut och stylat 3 favoritlooks från Reebok som jag ju är ambassadör för. Look 1 är en casual, lite mer “street fashion” look som funkar både till gymmet liksom bekvämt till vardags, medan look 2 och 3 är något sportigare varianter där jag älskar färgbomben och printet på sport-BHn och en långärmad tröja i stretchigt, skönt material i sista looken. And guess what? Nu får jag chansen att tävla ut dessa outfits till ER! Var med och tävla genom att fylla i formuläret här nedan där ni motiverar varför just du ska vinna och vilken look som är er favorit – genom att delta godkänner du även att Reebok får skicka sitt nyhetsbrev till dig, dvs att du inte går miste om några godbitar till träningsgarderoben 😉 1-3e pris är alltså en av outfitsen jag bär på bilderna, 4-10e pris blir lyckliga vinnare av varsitt par skor (de vita sneakersen jag bär här!). Kör hårt!! Puss

_________________________________

Translation: I’ve chosen and styled 3 favorite looks from Reebok which you can see here on the photos – and do you wanna know a good thing? Now you have the chance to win one of these outfits! Compete by filling this form below with a motivation in the left box about why you should win and which outfit you’d like to win. By competing you agree to receive Reebok’s newsletter. Price 1-3 is one of the looks I’m wearing, price 4-10 will be lucky winners of a pair of shoes (the white sneakers I’m wearing here!). Go!! Love


11 kommentarer11 kommentarer om “WIN MY WORKOUT LOOKS!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här