Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:29 | November 5, 2015

FOTOMÄSSAN 2015

unnamed

Frågor kring kamera, utrustning och bilder generellt är återkommande från många av er följare – och till helgen händer det något kul kring just detta! Nu på fredag och lördag 6-7 november är det nämligen dags för Fotomässan, där jag kommer att befinna mig i Nikons monter tillsammans med mina kära bloggkollegor Janni och Julian mellan kl.15:00-15:30 för att prata om just vårt fotograferande inom både jobbet och vardagen samt svara på era frågor! Vore grymt kul att få se några av er på plats också!! Puss

@NikonSverige

_________________________________

Translation: Questions about my camera, equipment and photos in general are common from you followers – and this weekend I’m getting ready for a fun thing about just that! Because this Friday and Saturday it’s time for this years photo fair in Stockholm where I’ll be at Nikon’s stand together with my blog colleagues Janni and Julian talking about our photography and answer all your questions! Hope to see some of you there too! Love


7 kommentarer7 kommentarer om “FOTOMÄSSAN 2015”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad roligt! Önskar att jag kunde ta mig dit 🙂

  Reply
 • Great outfits

  Love,

  http://www.thestyleventure.com

  Reply
 • So nice 🙂

  Have a nice week 😉

  Lisa | Joy Della Vita Travelblog

  Reply
 • Hej Lisa!
  Super inspirerande blogg har du verkligen.
  Tänkte bara fråga varifrån din “pälsjacka” är ifrån som du hade på dig på en instagrambild för några dagar sen?
  Den var svart och långhårig 🙂

  Reply
 • Hej! Jag hoppas du svarar på kommentaren. Det skulle nämligen vara intressant om du skrev åsikter om Essena Oneill-fallet. Jag vet att du inte brukar vilja prata sådant utan att du fokuserar på mode och sånt men jag tror att det skulle vara bra att höra din åsikt om saken. Du har ändå sjukt mkt inflytande på dina läsare. Ha det!

  Reply
 • önskar att det faaaan inte hade kostat så mycket att gå dit juuu 🙁 mvh pank. Annars hade jag varit där och pepprat med frågor!

  Reply
 • Det var jätte kul och inspirerande att lyssna på er tre på fotomässan i fredags. Och att få träffa och ta bild med er vara en super kul bonus!
  Kram

  Reply