Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:11 | November 15, 2015

SNAPSHOT SUNDAY

Lisa-Olsson-Snapshots Lisa-Olsson-Snapshots DCIM100GOPRO Lisa-Olsson-snapshots

Lite blandade snapshots från senaste tiden. Tar på nåt sätt emot att blogga på som vanligt när världen känns upp och ner och orolig i alla hörn. Se till att ta hand om varandra, och sprid enbart kärlek. Världen behöver det extra mycket just nu. ♡

Rätt varierad temperatur på dessa bilder kan man ju säga, från ett varmt Marbella till iskallt vintersurf på Gotland nu i veckan. Har landat tillbaka i Stockholm och passar på att jobba ikapp lite på kontoret trots att det är söndag. Och när det gäller tillträde till lägenheten imorgon och allt vad det innebär med inflytt/renovering/inredning – är det något speciellt ni vill att jag delar här? Eller bara att jag låter er få ta del av processen?

______________________________

Translation: Some snapshots this Sunday. Feels kind of wrong to just blog like normal when the whole world feels worried and upside down. Make sure to take care of each other, and spread only love. Because that’s exactly what the world needs even more now. ♡ 

A bit varied temperature on these photos, both from a warm Marbella and some winter surfing at Gotland. Now I’m back in Stockholm again, taking the possibility to get some extra work done today at the office even if it’s Sunday. And when it comes to the access to our apartment tomorrow and the moving in part/renovation/decorating – is there something special you’d want me to share on the blog? Or just letting you see photos of the process/result?


12 kommentarer12 kommentarer om “SNAPSHOT SUNDAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vill gärna se före/efter bilder i er lägenhet, hade varit skoj. Samt val av möbler osv. 🙂

  Reply
 • Grymt, I fix! 🙂

  Reply
 • Wow, so beautiful!! Dreaming of this right now! 🙂

  xx Su http://fashiontwinstinct.blogspot.de/

  Reply
 • beautiful photos!
  lunjasky.wordpress.com
  Lunjasky bloglovin

  Reply
 • Hey Lisa, you look beautiful as always, Could you tell me from where is your bikini? it’s simply amazing

  xx

  Reply
 • Thank you for your sweet words! The bikini is from Nelly.com! xx

  Reply
 • Vill se före och efterbilder och alla rum och möbler ! 😀 ska bli kul att se förloppet :)))

  Reply
 • love these photos

  http://hashtagliz.com

  Reply
 • Inredningsval och din inspiration till hur du inreder vore sjukt kul då jag funderar på inredning själv nu! Länkar till var man kan köpa alla prylar brukar du väl alltid lägga in i och för sig, men gärna sånt också! Älskar alla dina moodboards!

  Reply
 • Detta må vara en konstig fråga, men hur sitter underdelen av bikinin? Vissa underdelar med smala sidoband brukar nämligen sitta väldigt märkligt men tyckte denna var jättefin så hoppas du kan svara och förstår vad jag menar!

  Reply
 • Vilken bikini är det på nelly.com? Vilket märke är det? Eller skulle du kunna länka den? Var svårt att avgöra vilken det var nämligen 🙂

  Reply
 • Din garderob vill jag se!

  Reply