Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:45 | November 17, 2015

PERFECT CABLE KNIT

Lisa-Olsson-knitted-sweater-2 Lisa-Olsson-knitted-sweater

OKEJ. Kan vi prata om den här tröjan en sekund? Passerade den inne på Zara igår, sträckte ut armen av ren reflex och högg tag i en. Redan en vinterfavorit! Gillar den här alldeles-för-långa-ärmar grejen. Enda dilemmat är att knappt någon jacka går att bära över med tanke på allt överflödigt tyg = gick utan större delen av dagen haha. Tur att jag är varm av mig. Nu: dags att röra mig från kontoret! So long

________________________________

Translation: OK. Can we talk about this sweater for a second? Passed by it at Zara yesterday and grabbed one by reflex. Already a winter favorite! I like this way-too-long-sleeves. Now: time to move from the office! So long


15 kommentarer15 kommentarer om “PERFECT CABLE KNIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här